Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Ring Video Doorbell 3

Ring Video Doorbell 3 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Ring 8VRSL1-0EU0. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Ring Video Doorbell 3.

Specificaties Ring Video Doorbell 3

Merk

Ring

Fabrikantcode

8VRSL1-0EU0

Omschrijving van de Ring Video Doorbell 3

Met de Ring Video Doorbell 3 heb je altijd direct contact met mensen die bij je aanbellen, waar je ook bent. Deze slimme deurbel kan draadloos bij je voordeur worden geplaatst of worden aangesloten op de bestaande bedrading. Als je ervoor kiest om hem draadloos te gebruiken, kun je de accu eenvoudig verwijderen om op te laden. Zodra er iemand langs de deurbel loopt of aanbelt, ontvang je een melding op je telefoon. Via de handige Ring-app kun je direct communiceren met bezoekers. Wat deze Ring 3 echt speciaal maakt, is de close-up bewegingsdetectie die je kunt instellen tot op 1,5 meter voor je deur. Hierdoor kun je precies zien wie er voor je deur staat, zelfs voordat ze aanbellen. Daarnaast maakt de deurbel gebruik van dual-band wifi, waardoor het signaal minder snel wegvalt dan bij andere Ring deurbellen. Met de full HD beeldkwaliteit en nachtvisie hoef je je geen zorgen te maken dat je iets mist, zelfs niet als het donker is. Het is belangrijk om te weten dat als je beelden wilt terugkijken of persoonsdetectie wilt gebruiken, je een Ring Protect-abonnement nodig hebt. Dit abonnement kost slechts € 3,99 per maand en stelt je in staat om je beelden op te slaan en later terug te kijken. Mis nooit meer een bezoeker met de Ring Video Doorbell 3!

Pluspunten
  • Dankzij dual-band wifi is de kans op internetverbinding problemen zeer klein. Bij een bewegingsdetectie van 1,5 tot 9 meter ontvang je een melding via de app, zelfs in het donker. De deurbel kan zowel bekabeld als draadloos worden geïnstalleerd.

Minpunten
  • Voor het gebruik van deze deurbel heb je een sterk wifi-signaal bij je voordeur nodig

    .

    Met een wifi-versterker creëer je een krachtig wifi-netwerk bij je deurbel. Het is alleen mogelijk om beelden op te slaan en te delen in combinatie met een Ring Protect-abonnement.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Ring Video Doorbell 3

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Ring Video Doorbell 3 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Ring Video Doorbell 3. 

De review over Ring Video Doorbell 3 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals