Search
Close this search box.
  1. Ring Stick Up Cam Plug-In Zwart Duo Pack

Ring Stick Up Cam Plug-In Zwart Duo Pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Ring 8SW1S9-BEU0. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Ring Stick Up Cam Plug-In Zwart Duo Pack.

Specificaties Ring Stick Up Cam Plug-In Zwart Duo Pack

Merk

Ring

Fabrikantcode

8SW1S9-BEU0

Omschrijving van de Ring Stick Up Cam Plug-In Zwart Duo Pack

Met dit Ring Stick Up Cam Plug-In beveiligingscamera pakket houd je niet één, maar twee plekken binnen- of buitenshuis continu in de gaten. De IP-camera's werken op netstroom, dus je hoeft je nooit zorgen te maken over het opladen van batterijen. Je kunt ze eenvoudig op een plat oppervlak plaatsen of aan een muur hangen met behulp van de meegeleverde montageset. Het enige wat je verder nodig hebt, is een goede wifi-ontvangst voor optimale prestaties. Met de bijbehorende app kun je live beelden bekijken en ontvang je direct een pushbericht zodra er iemand langs een van de camera's loopt. Wil je later de beelden terugkijken of bewaren op je telefoon? Sluit dan een Ring abonnement af. Met dit abonnement heb je toegang tot alle functies, zoals het opslaan en delen van beelden. Voor slechts € 3,99 per maand kun je onbezorgd gebruik maken van alle mogelijkheden die de Ring Stick Up Cam te bieden heeft. Deze slimme beveiligingscamera is niet alleen in staat om beelden vast te leggen, maar beschikt ook over een ingebouwde microfoon en speaker. Hierdoor kun je op afstand communiceren met bezoekers of indringers en ze direct aanspreken. Zo kun je bijvoorbeeld een pakketbezorger vragen om het pakketje voor de deur achter te laten of een ongewenste gast laten weten dat hij in de gaten wordt gehouden. Let op: om optimaal gebruik te kunnen maken van alle functies, is een Ring Protect abonnement vereist. Voor een klein bedrag per ma.

Pluspunten
  • Dankzij wifi is er geen netwerkkabel nodig om de camera's aan te sluiten. Met de ingebouwde microfoon en luidspreker kunt u op afstand met mensen bij de camera praten. Deze IP-camera's zijn plug & play: u kunt ze eenvoudig installeren met behulp van de app.

Minpunten
  • Voor het installeren van de camera's heb je een goede wifi-signaal nodig op de locatie

    .

    Met behulp van een wifi-versterker kun je een sterk wifi-netwerk creëren in de buurt van je camera. Om je videobeelden op te slaan en later terug te kunnen kijken, is het nodig om een Ring Protect-abonnement te nemen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Ring Stick Up Cam Plug-In Zwart Duo Pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Ring Stick Up Cam Plug-In Zwart Duo Pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Ring Stick Up Cam Plug-In Zwart Duo Pack. 

De review over Ring Stick Up Cam Plug-In Zwart Duo Pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals