Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Ring Stick Up Cam Plug-In Zwart

Ring Stick Up Cam Plug-In Zwart Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Ring 8SW1S9-BEU0. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Ring Stick Up Cam Plug-In Zwart.

Specificaties Ring Stick Up Cam Plug-In Zwart

Merk

Ring

Fabrikantcode

8SW1S9-BEU0

Omschrijving van de Ring Stick Up Cam Plug-In Zwart

De Ring Stick Up Cam Plug-In Zwart is de perfecte beveiligingscamera om jouw binnen- of buitenruimte constant in de gaten te houden. Met zijn handige netstroomvoeding hoef je je nooit zorgen te maken over het opladen van de batterij. Je kunt de camera gemakkelijk op een plat oppervlak plaatsen of aan de muur hangen met behulp van de meegeleverde montageset. Het enige wat je nodig hebt, is een sterke wifi-verbinding voor optimale prestaties. Met behulp van de handige app kun je live beelden bekijken en ontvang je direct een melding op je telefoon als iemand langs de camera loopt. Het Ring Protect abonnement biedt je de mogelijkheid om beelden op te slaan en te delen, zodat je altijd toegang hebt tot belangrijke momenten. Of je nu bezoekers wilt begroeten of ongewenste indringers wilt afschrikken, de ingebouwde microfoon en speaker stellen je in staat om op afstand te communiceren. Met de Ring Stick Up Cam Plug-In Zwart hoef je je nooit meer zorgen te maken over de veiligheid van je huis of kantoor.

Pluspunten
  • Je hebt geen netwerkkabel nodig om de camera aan te sluiten dankzij wifi. Met de ingebouwde microfoon en speaker kun je op afstand met mensen praten bij de camera. Deze ip-camera is heel eenvoudig te installeren met behulp van de app, het is een kwestie van plug & play.

Minpunten
  • Je hebt een goede wifi-verbinding nodig op de plek waar je de camera installeert; met een wifi-versterker creëer je een sterk wifi-netwerk in de buurt van je camera. Je dient een abonnement te nemen om je videobeelden op te slaan en later te kunnen bekijken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Ring Stick Up Cam Plug-In Zwart

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Ring Stick Up Cam Plug-In Zwart tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Ring Stick Up Cam Plug-In Zwart. 

De review over Ring Stick Up Cam Plug-In Zwart is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals