Search
Close this search box.
  1. Ring Stick Up Cam Plug-In Zwart 4-Pack

Ring Stick Up Cam Plug-In Zwart 4-Pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Ring 8SW1S9-BEU0. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Ring Stick Up Cam Plug-In Zwart 4-Pack.

Specificaties Ring Stick Up Cam Plug-In Zwart 4-Pack

Merk

Ring

Fabrikantcode

8SW1S9-BEU0

Omschrijving van de Ring Stick Up Cam Plug-In Zwart 4-Pack

Met het Ring Stick Up Cam Plug-In beveiligingscamera pakket houd je maar liefst 4 verschillende locaties binnen- of buitenshuis continu in de gaten. Deze IP-camera's werken op netstroom, waardoor je nooit meer een batterij hoeft op te laden. Je kunt ze eenvoudig plaatsen op een plat oppervlak of aan een muur bevestigen met behulp van de meegeleverde montageset. Het enige wat je nodig hebt, is een goede wifi-ontvangst om verbinding te maken. Via de handige app kun je live beelden bekijken en ontvang je zelfs een pushbericht op je telefoon zodra iemand langs een van de camera's loopt. Wil je later de beelden terugkijken of bewaren? Sluit dan een Ring abonnement af, zodat je ze kunt opslaan op je telefoon of later kunt bekijken. Daarnaast beschikt de camera over een ingebouwde microfoon en speaker, waardoor je zelfs op afstand met bezoekers kunt communiceren. Houd er wel rekening mee dat je een Ring Protect abonnement nodig hebt om van alle opties gebruik te kunnen maken, zoals het opslaan en delen van beelden. Dit abonnement kost slechts € 3,99 per maand en biedt een uitgebreide beveiliging voor jouw woning.

Pluspunten
  • Dankzij wifi heb je geen netwerkkabel nodig om de camera's aan te sluiten. Met de ingebouwde microfoon en speaker kun je op afstand met mensen bij de camera praten. Deze IP-camera's zijn plug & play: je kunt ze eenvoudig installeren met behulp van de app.

Minpunten
  • Je hebt een sterke wifi-signaal nodig op de plaats waar je de camera's installeert; met een wifi-versterker kun je een sterk wifi-netwerk creëren in de buurt van je camera. Om je videobeelden te bewaren en later terug te kijken, moet je een Ring Protect abonnement nemen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Ring Stick Up Cam Plug-In Zwart 4-Pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Ring Stick Up Cam Plug-In Zwart 4-Pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Ring Stick Up Cam Plug-In Zwart 4-Pack. 

De review over Ring Stick Up Cam Plug-In Zwart 4-Pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals