Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Ring Stick Up Cam Plug-In Zwart 3-Pack

Ring Stick Up Cam Plug-In Zwart 3-Pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Ring 8SW1S9-BEU0. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Ring Stick Up Cam Plug-In Zwart 3-Pack.

Specificaties Ring Stick Up Cam Plug-In Zwart 3-Pack

Merk

Ring

Fabrikantcode

8SW1S9-BEU0

Omschrijving van de Ring Stick Up Cam Plug-In Zwart 3-Pack

Met het Ring Stick Up Cam Plug-In beveiligingscamera pakket houd je nu niet één, maar wel drie belangrijke gebieden binnen of buiten je huis nauwlettend in de gaten. Deze IP-camera's werken op netstroom, waardoor je nooit meer een batterij hoeft op te laden. Je kunt ze eenvoudig op een plat oppervlak plaatsen of aan de muur hangen met behulp van de meegeleverde montageset. Het enige wat je verder nodig hebt, is een goede wifi-ontvangst. Dankzij de handige app kun je live beelden bekijken en ontvang je een melding als er iemand langs een van de camera's loopt. Je kunt ook later de beelden terugkijken of opslaan op je telefoon, maar hiervoor dien je wel een Ring abonnement af te sluiten. Met dit abonnement kun je ook de beelden delen en opslaan. Voor slechts € 3,99 per maand heb je toegang tot alle mogelijkheden van het Ring Protect abonnement. Bovendien beschikken deze camera's over een ingebouwde microfoon en speaker, waardoor je op afstand kunt communiceren met bezoekers. Of je nu je pakketbezorger wilt instrueren waar hij het pakket moet achterlaten of indringers wilt afschrikken, met de Ring Stick Up Cam Plug-In ben je altijd verbonden en kun je direct reageren op wat er gebeurt. Zorg voor de ultieme gemoedsrust en beveiliging met dit handige camera pakket.

Pluspunten
  • Dankzij wifi heb je geen ethernetkabel nodig om de camera's aan te sluiten. Met de ingebouwde microfoon en speaker kun je op afstand met mensen bij de camera praten. Deze IP-camera's zijn plug & play: je kunt ze eenvoudig installeren met behulp van de app.

Minpunten
  • Voor het installeren van de camera's heb je een goede wifi-signaal nodig op de locatie

    .

    Met een wifi-versterker kun je een sterk wifi-netwerk creëren in de buurt van je camera. Om je videobeelden op te slaan en later terug te kunnen kijken, moet je een Ring Protect-abonnement nemen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Ring Stick Up Cam Plug-In Zwart 3-Pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Ring Stick Up Cam Plug-In Zwart 3-Pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Ring Stick Up Cam Plug-In Zwart 3-Pack. 

De review over Ring Stick Up Cam Plug-In Zwart 3-Pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals