Ring Stick Up Cam Plug-In Wit Duo pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Ring 8SW1S9-WEU0. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Ring Stick Up Cam Plug-In Wit Duo pack.

Specificaties Ring Stick Up Cam Plug-In Wit Duo pack

Merk

Ring

Fabrikantcode

8SW1S9-WEU0

Omschrijving van de Ring Stick Up Cam Plug-In Wit Duo pack

Dit Ring Stick Up Cam Plug-In beveiligingscamera pakket is perfect voor het continu bewaken van twee locaties binnen- of buitenshuis. Met deze camera's op netstroom hoef je je nooit zorgen te maken over het opladen van de batterij. Plaats ze eenvoudig op een plat oppervlak of bevestig ze aan de muur met behulp van de meegeleverde montageset. Het enige wat je nodig hebt, is een goede wifi-ontvangst. Met de bijbehorende app kun je live beelden bekijken en ontvang je direct een melding als iemand langs een van de camera's loopt. Wil je de beelden later terugkijken of opslaan op je telefoon? Sluit dan een Ring abonnement af. Dit abonnement biedt je de mogelijkheid om de beelden later terug te kijken en op te slaan. Daarnaast kun je eenvoudig op afstand communiceren met bezoekers dankzij de ingebouwde microfoon en speaker. Met dit Ring Stick Up Cam Plug-In beveiligingscamera pakket ben je altijd op de hoogte van wat er zich afspeelt op jouw geselecteerde locaties. Of je nu thuis bent of onderweg, je hebt altijd toegang tot live beelden en de mogelijkheid om te communiceren met bezoekers. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over het opladen van batterijen, want deze camera's werken op netstroom. Zorg voor gemoedsrust en bescherming met dit handige duo pack van Ring.

Pluspunten
  • Dankzij wifi heb je geen ethernetkabel nodig om de camera aan te sluiten. Met de ingebouwde microfoon en luidspreker kun je op afstand met mensen bij de camera praten. Deze ip-camera is plug & play: je kunt hem eenvoudig installeren met behulp van de app.

Minpunten
  • Je hebt een goede wifi-ontvangst nodig op de locatie waar je de camera installeert; met een wifi-versterker kun je een sterk wifi-netwerk creëren in de buurt van je camera. Je moet een abonnement afsluiten om je videobeelden te kunnen opslaan en later terug te kunnen kijken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Ring Stick Up Cam Plug-In Wit Duo pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Ring Stick Up Cam Plug-In Wit Duo pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Ring Stick Up Cam Plug-In Wit Duo pack. 

De review over Ring Stick Up Cam Plug-In Wit Duo pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals