Ring Stick Up Cam Plug-In Wit Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Ring 8SW1S9-WEU0. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Ring Stick Up Cam Plug-In Wit.

Specificaties Ring Stick Up Cam Plug-In Wit

Merk

Ring

Fabrikantcode

8SW1S9-WEU0

Omschrijving van de Ring Stick Up Cam Plug-In Wit

Let op: voor het volledige gebruik van alle functies, zoals het opslaan en delen van beelden, is een Ring Protect abonnement vereist. Dit abonnement kost € 3,99 per maand. Met de Ring Stick Up Cam Plug-In beveiligingscamera houd je een oogje in het zeil op elke gewenste plek, zowel binnen als buiten. Dankzij de netstroomvoorziening hoef je nooit meer een batterij op te laden. Je kunt de camera eenvoudig op een vlak oppervlak plaatsen of aan de muur hangen met behulp van de meegeleverde montageset. Het enige wat je nodig hebt, is een goede wifi-ontvangst. Met de bijbehorende app kun je live beelden bekijken en ontvang je een melding wanneer er iemand langs de camera loopt. Als je een Ring abonnement afsluit, kun je de beelden later terugkijken of opslaan op je telefoon. Bovendien kun je dankzij de ingebouwde microfoon en luidspreker op afstand communiceren met bezoekers. Zo kun je altijd en overal contact houden met je huis en de mensen die langskomen. Kortom, met de Ring Stick Up Cam Plug-In Wit ben je altijd verzekerd van een veilig gevoel en kun je met een gerust hart de deur uit.

Pluspunten
  • Dankzij wifi heb je geen ethernetkabel nodig om de camera aan te sluiten. Met de ingebouwde microfoon en luidspreker kun je op afstand met mensen bij de camera praten. Deze ip-camera is plug & play: je kunt hem eenvoudig installeren met behulp van de app.

Minpunten
  • Je hebt een goede wifi-verbinding nodig op de locatie waar je de camera installeert; met een wifi-versterker kun je een krachtig wifi-netwerk creëren in de nabijheid van je camera. Om je videobeelden op te slaan en later terug te kunnen bekijken, moet je een abonnement nemen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Ring Stick Up Cam Plug-In Wit

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Ring Stick Up Cam Plug-In Wit tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Ring Stick Up Cam Plug-In Wit. 

De review over Ring Stick Up Cam Plug-In Wit is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals