Ring Stick Up Cam Plug-In White 4-Pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Ring 8SW1S9-WEU0. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Ring Stick Up Cam Plug-In White 4-Pack.

Specificaties Ring Stick Up Cam Plug-In White 4-Pack

Merk

Ring

Fabrikantcode

8SW1S9-WEU0

Omschrijving van de Ring Stick Up Cam Plug-In White 4-Pack

Dit Ring Stick Up Cam Plug-In beveiligingscamera pakket is de perfecte keuze om 4 verschillende plekken binnen- of buitenshuis in de gaten te houden. Dankzij het netstroom ontwerp hoef je je nooit zorgen te maken over het opladen van batterijen. Je kunt de camera's eenvoudig op een plat oppervlak plaatsen of aan de muur bevestigen met de meegeleverde montageset. Je hebt alleen een stroompunt en een goede wifi-ontvangst nodig om aan de slag te gaan. Met de bijbehorende app kun je live beelden bekijken en ontvang je pushmeldingen wanneer er iemand langs een van de camera's loopt. Het enige wat je nodig hebt om optimaal van alle functies te kunnen genieten, is een Ring Protect abonnement. Voor slechts € 3,99 per maand kun je beelden opslaan en delen. Met het abonnement kun je ook achteraf beelden bekijken of ze op je telefoon opslaan. Bovendien kun je met de ingebouwde microfoon en speaker op afstand communiceren met bezoekers. Kortom, met dit Ring Stick Up Cam Plug-In beveiligingscamera pakket blijf je altijd op de hoogte en kun je op een eenvoudige manier je huis en eigendommen beschermen.

Pluspunten
  • Dankzij wifi is er geen ethernetkabel nodig om de camera aan te sluiten. Met de ingebouwde microfoon en speaker kun je op afstand communiceren met mensen bij de camera. Deze ip-camera is plug & play: je kunt hem eenvoudig installeren met behulp van de app.

Minpunten
  • Voor het installeren van de camera is een goede wifi-verbinding nodig op de locatie

    .

    Met behulp van een wifi-versterker zorg je voor een sterk wifi-netwerk in de buurt van de camera. Om je videobeelden op te slaan en later weer te bekijken, dien je een abonnement af te sluiten.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Ring Stick Up Cam Plug-In White 4-Pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Ring Stick Up Cam Plug-In White 4-Pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Ring Stick Up Cam Plug-In White 4-Pack. 

De review over Ring Stick Up Cam Plug-In White 4-Pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals