Ring Stick Up Cam Elite Zwart Duo Pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Ring 8SS1E8-BEU0. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Ring Stick Up Cam Elite Zwart Duo Pack.

Specificaties Ring Stick Up Cam Elite Zwart Duo Pack

Merk

Ring

Fabrikantcode

8SS1E8-BEU0

Omschrijving van de Ring Stick Up Cam Elite Zwart Duo Pack

Let op: om optimaal gebruik te kunnen maken van alle functies, zoals het opslaan en delen van beelden, is een Ring Protect abonnement vereist. Dit abonnement kost slechts € 3,99 per maand. Het Ring Stick Up Cam Elite Duo Pack bestaat uit 2 compacte beveiligingscamera's die zowel binnen als buiten kunnen worden geplaatst. Je kunt ze eenvoudig aansluiten op een stroompunt met behulp van de adapter, of gebruik maken van power over ethernet (PoE) door de camera's van stroom te voorzien via een netwerkkabel. De camera's maken verbinding met het internet via deze kabel of via wifi, waardoor je meer vrijheid hebt bij het plaatsen van de camera's. Je kunt ze aan de muur monteren of zelfs in een boekenkast zetten. De installatie is eenvoudig en duurt slechts ongeveer 15 minuten, waardoor je snel aan de slag kunt. Met behulp van de bijbehorende app kun je live beelden bekijken en ontvang je direct een pushbericht als er iemand langs een van de camera's loopt. Daarnaast beschikken de camera's over een ingebouwde microfoon en speaker, waardoor je op afstand kunt communiceren met bezoekers. Inclusief in dit duo pack is de Ring Protect abonnement gratis voor de eerste 30 dagen, waardoor je direct kunt genieten van alle voordelen en functionaliteiten van deze geavanceerde beveiligingscamera's.

Pluspunten
  • Met de kijkhoek van 150 graden houdt u een groter deel van uw ruimte of tuin in de gaten dan met vergelijkbare camera's. Met de ingebouwde microfoon en luidspreker kunt u op afstand met degene bij de camera praten. Dankzij Power over Ethernet heeft u geen stopcontact nodig om deze camera van stroom te voorzien.

Minpunten
  • Om videobeelden te bewaren en later terug te kijken, dien je een abonnement te nemen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Ring Stick Up Cam Elite Zwart Duo Pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Ring Stick Up Cam Elite Zwart Duo Pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Ring Stick Up Cam Elite Zwart Duo Pack. 

De review over Ring Stick Up Cam Elite Zwart Duo Pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals