Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Ring Stick Up Cam Elite Zwart

Ring Stick Up Cam Elite Zwart Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Ring 8SS1E8-BEU0. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Ring Stick Up Cam Elite Zwart.

Specificaties Ring Stick Up Cam Elite Zwart

Merk

Ring

Fabrikantcode

8SS1E8-BEU0

Omschrijving van de Ring Stick Up Cam Elite Zwart

De Ring Stick Up Cam Elite Zwart is de ultieme beveiligingsoplossing voor zowel binnen als buiten. Met deze compacte beveiligingscamera hoef je je nooit meer zorgen te maken over ongewenste indringers. Sluit de camera eenvoudig aan op een stroompunt met de adapter of maak gebruik van Power over Ethernet (PoE) door de camera van stroom te voorzien via de netwerkkabel. Met de Ring Stick Up Cam Elite maak je verbinding met het internet via een kabel of via wifi, waardoor je flexibel bent in het plaatsen van de camera. Monteer de camera aan de muur of zet hem zelfs in een boekenkast, de keuze is aan jou. De installatie is eenvoudig en duurt slechts 15 minuten, zodat je snel kunt beginnen met het beveiligen van je huis. Met de bijbehorende app kun je live beelden bekijken en ontvang je een pushbericht zodra er iemand langs de camera loopt. Maar dat is nog niet alles, dankzij de ingebouwde microfoon en speaker kun je zelfs op afstand communiceren met bezoekers. Let op: om alle functies volledig te kunnen benutten, zoals het opslaan en delen van beelden, is een Ring Protect abonnement vereist. Dit abonnement kost slechts € 3,99 per maand. Met de Ring Stick Up Cam Elite Zwart hoef je je nooit meer zorgen te maken over de veiligheid van je huis.

Pluspunten
  • Met de kijkhoek van 150 graden kun je een groter deel van je ruimte of tuin in de gaten houden dan met vergelijkbare camera's. Je kunt op afstand communiceren met degene bij de camera dankzij de ingebouwde microfoon en speaker. Voor het voorzien van stroom aan deze camera heb je geen stopcontact nodig dankzij Power over Ethernet.

Minpunten
  • Om videobeelden te bewaren en later terug te kijken, is het nodig om een abonnement af te nemen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Ring Stick Up Cam Elite Zwart

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Ring Stick Up Cam Elite Zwart tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Ring Stick Up Cam Elite Zwart. 

De review over Ring Stick Up Cam Elite Zwart is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals