Search
Close this search box.
  1. Ring Stick Up Cam Elite Zwart 5-pack

Ring Stick Up Cam Elite Zwart 5-pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Ring 8SS1E8-BEU0. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Ring Stick Up Cam Elite Zwart 5-pack.

Specificaties Ring Stick Up Cam Elite Zwart 5-pack

Merk

Ring

Fabrikantcode

8SS1E8-BEU0

Omschrijving van de Ring Stick Up Cam Elite Zwart 5-pack

Dit 5-pack van de Ring Stick Up Cam Elite beveiligingscamera's is perfect voor zowel binnen als buiten gebruik. Met dit pakket kun je gelijktijdig meerdere ruimtes in de gaten houden. De camera's kunnen worden aangesloten op een stroompunt met de adapter of je kunt gebruik maken van power over ethernet (PoE) door de ip-camera's van stroom te voorzien via de netwerkkabel. Ze kunnen verbinding maken met het internet via zowel de kabel als via wifi, waardoor je meer flexibiliteit hebt bij het plaatsen van de camera's. De installatie is eenvoudig en duurt slechts ongeveer 15 minuten, dus je kunt snel aan de slag. Met de handige app kun je live beelden bekijken en ontvang je een pushbericht als er iemand langs de camera loopt. Daarnaast beschikken de camera's over een ingebouwde microfoon en speaker, waardoor je op afstand kunt communiceren met bezoekers. Het is belangrijk op te merken dat een Ring Protect abonnement nodig is om alle functies te kunnen gebruiken, zoals het opslaan en delen van beelden. Dit abonnement kost slechts € 3,99 per maand en biedt je nog meer gemoedsrust en beveiliging. Dus waar wacht je nog op? Bescherm je huis en houd alles in de gaten met dit 5-pack van de Ring Stick Up Cam Elite beveiligingscamera's!

Pluspunten
  • Met een kijkhoek van 150 graden houd je een groter deel van je ruimte of tuin in de gaten dan met vergelijkbare camera's. Met de ingebouwde microfoon en speaker kun je op afstand met de persoon bij de camera praten. Dankzij Power over Ethernet heb je geen stopcontact nodig om deze camera van stroom te voorzien.

Minpunten
  • Om beelden op te slaan in de cloud heb je een abonnement nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Ring Stick Up Cam Elite Zwart 5-pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Ring Stick Up Cam Elite Zwart 5-pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Ring Stick Up Cam Elite Zwart 5-pack. 

De review over Ring Stick Up Cam Elite Zwart 5-pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals