Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Ring Stick Up Cam Elite Zwart 4-pack

Ring Stick Up Cam Elite Zwart 4-pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Ring 8SS1E8-BEU0. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Ring Stick Up Cam Elite Zwart 4-pack.

Specificaties Ring Stick Up Cam Elite Zwart 4-pack

Merk

Ring

Fabrikantcode

8SS1E8-BEU0

Omschrijving van de Ring Stick Up Cam Elite Zwart 4-pack

Dit pakket bevat 4 Ring Stick Up Cam Elite beveiligingscamera's in een elegante zwarte kleur. Met deze camera's kun je zowel binnen als buiten een oogje in het zeil houden. Of je nu je huis, kantoor of tuin wilt beveiligen, met deze set kun je gelijktijdig meerdere ruimtes bewaken. Deze Ring Stick Up Cam Elite camera's kunnen op verschillende manieren worden gevoed. Je kunt ze aansluiten op een stroompunt met behulp van de meegeleverde adapter, of je kunt gebruik maken van power over ethernet (PoE) door de ip-camera via een netwerkkabel van stroom te voorzien. Hierdoor heb je meer flexibiliteit bij het plaatsen van de camera's. De camera's maken verbinding met het internet via deze kabel of via wifi, waardoor je ze op vrijwel elke gewenste locatie kunt installeren. Het installatieproces is eenvoudig en duurt slechts ongeveer 15 minuten, zodat je snel aan de slag kunt. Je kunt de beelden live bekijken vanuit de handige Ring app, die je ook een pushbericht stuurt zodra er iemand langs de camera loopt. Bovendien beschikt de Ring Stick Up Cam Elite over een ingebouwde microfoon en speaker, waarmee je op afstand kunt communiceren met bezoekers. Het is belangrijk op te merken dat je een Ring Protect abonnement nodig hebt om alle functies te kunnen gebruiken, zoals het opslaan en delen van beelden. Dit abonnement kost slechts € 3,99 per maand en biedt je extra gemoedsrust.

Pluspunten
  • Met een kijkhoek van 150 graden kan je een groter gedeelte van je ruimte of tuin in de gaten houden dan met soortgelijke camera's. Je kunt op afstand communiceren met degene bij de camera dankzij de ingebouwde microfoon en speaker. Dankzij Power over Ethernet heb je geen stopcontact nodig om deze camera van stroom te voorzien.

Minpunten
  • Om afbeeldingen op te slaan in de cloud, is een abonnement nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Ring Stick Up Cam Elite Zwart 4-pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Ring Stick Up Cam Elite Zwart 4-pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Ring Stick Up Cam Elite Zwart 4-pack. 

De review over Ring Stick Up Cam Elite Zwart 4-pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals