Search
Close this search box.
  1. Ring Stick Up Cam Elite Zwart 3-pack

Ring Stick Up Cam Elite Zwart 3-pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Ring 8SS1E8-BEU0. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Ring Stick Up Cam Elite Zwart 3-pack.

Specificaties Ring Stick Up Cam Elite Zwart 3-pack

Merk

Ring

Fabrikantcode

8SS1E8-BEU0

Omschrijving van de Ring Stick Up Cam Elite Zwart 3-pack

Dit 3-pack Ring Stick Up Cam Elite beveiligingscamera's is perfect voor zowel binnen als buiten. Met deze set kun je meerdere ruimtes tegelijkertijd in de gaten houden. Je hebt de mogelijkheid om de camera's aan te sluiten op een stroompunt met behulp van de adapter, maar je kunt ook gebruik maken van power over ethernet (PoE) door de ip-camera's van stroom te voorzien via de netwerkkabel. De camera's kunnen verbinding maken met het internet via zowel de kabel als wifi, waardoor je meer vrijheid hebt bij het plaatsen van de camera's. Het installatieproces duurt slechts ongeveer 15 minuten, dus je kunt direct aan de slag. Via de bijbehorende app kun je live beelden bekijken en ontvang je een pushbericht als er iemand langs de camera loopt. Met de ingebouwde microfoon en speaker kun je zelfs op afstand communiceren met bezoekers. Het is belangrijk om te weten dat je een Ring Protect abonnement nodig hebt om alle opties te kunnen gebruiken, zoals het opslaan en delen van beelden. Dit abonnement kost slechts €3,99 per maand. Met dit Ring Stick Up Cam Elite Zwart 3-pack ontvang je niet alleen hoogwaardige beveiligingscamera's, maar ook gemoedsrust. Je kunt met gemak meerdere ruimtes in de gaten houden en dankzij de eenvoudige installatie ben je binnen no-time beveiligd. Met de handige app heb je altijd en overal toegang tot de beelden en kun je direct actie ondernemen als dat nodig is. Investeer in de veiligheid van je huis en geniet van de.

Pluspunten
  • Met een kijkhoek van 150 graden kun je een groter deel van je ruimte of tuin in de gaten houden dan met vergelijkbare camera's. Met de ingebouwde microfoon en luidspreker kun je op afstand met degene bij de camera praten. Dankzij Power over Ethernet heb je geen stopcontact nodig om deze camera van stroom te voorzien.

Minpunten
  • Om beelden op te slaan in de cloud heb je een abonnement nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Ring Stick Up Cam Elite Zwart 3-pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Ring Stick Up Cam Elite Zwart 3-pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Ring Stick Up Cam Elite Zwart 3-pack. 

De review over Ring Stick Up Cam Elite Zwart 3-pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals