Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Ring Stick Up Cam Elite Wit

Ring Stick Up Cam Elite Wit Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Ring 8SS1E8-WEU0. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Ring Stick Up Cam Elite Wit.

Specificaties Ring Stick Up Cam Elite Wit

Merk

Ring

Fabrikantcode

8SS1E8-WEU0

Omschrijving van de Ring Stick Up Cam Elite Wit

De Ring Stick Up Cam Elite Wit is een innovatieve beveiligingscamera die zowel binnen als buiten kan worden geplaatst. Met de bijgeleverde adapter kan de camera eenvoudig worden aangesloten op een stroompunt, maar ook power over ethernet (PoE) is mogelijk. Hierbij wordt de ip-camera van stroom voorzien via de netwerkkabel. Daarnaast kan de camera verbinding maken met het internet via wifi of een ethernetkabel, waardoor er meer flexibiliteit is bij het plaatsen van de camera. De installatie van de Ring Stick Up Cam Elite Wit is zeer eenvoudig en neemt slechts ongeveer 15 minuten in beslag. Hierdoor kun je snel genieten van de vele functies van deze camera. Via de handige app kun je live beelden bekijken en ontvang je een pushbericht wanneer er iemand langs de camera loopt. Bovendien beschikt de camera over een ingebouwde microfoon en speaker, waardoor je op afstand kunt communiceren met bezoekers. Houd er rekening mee dat voor het gebruik van alle opties, zoals het opslaan en delen van beelden, een Ring Protect abonnement vereist is. Dit abonnement kost slechts € 3,99 per maand. Met de Ring Stick Up Cam Elite Wit ben je verzekerd van een betrouwbare en gebruiksvriendelijke beveiligingsoplossing voor zowel binnen als buiten.

Pluspunten
  • Met een kijkhoek van 150 graden kun je een groter deel van je ruimte of tuin in de gaten houden dan met vergelijkbare camera's. Je kunt op afstand praten met degene bij de camera dankzij de ingebouwde microfoon en speaker. Dankzij Power over Ethernet heb je geen stopcontact nodig om deze camera van stroom te voorzien.

Minpunten
  • Om videobeelden te bewaren en later terug te kunnen kijken, dien je een abonnement af te sluiten.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Ring Stick Up Cam Elite Wit

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Ring Stick Up Cam Elite Wit tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Ring Stick Up Cam Elite Wit. 

De review over Ring Stick Up Cam Elite Wit is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals