Search
Close this search box.
  1. Ring Stick Up Cam Elite Wit 5-pack

Ring Stick Up Cam Elite Wit 5-pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Ring 8SS1E8-WEU0. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Ring Stick Up Cam Elite Wit 5-pack.

Specificaties Ring Stick Up Cam Elite Wit 5-pack

Merk

Ring

Fabrikantcode

8SS1E8-WEU0

Omschrijving van de Ring Stick Up Cam Elite Wit 5-pack

Met het Ring Stick Up Cam Elite Wit 5-pack pakket ben je voorzien van vijf krachtige beveiligingscamera's die zowel binnen als buiten kunnen worden geplaatst. Deze camera's stellen je in staat om meerdere ruimtes tegelijkertijd in de gaten te houden. Je kunt ze eenvoudig aansluiten op een stroompunt met behulp van de adapter, maar je kunt ook gebruik maken van power over ethernet (PoE) door de ip-camera van stroom te voorzien via de netwerkkabel. De camera maakt verbinding met het internet via deze kabel of via wifi, waardoor je meer mogelijkheden hebt bij het plaatsen van de camera. De installatie van de Ring Stick Up Cam Elite is snel en gemakkelijk en neemt slechts ongeveer 15 minuten in beslag. Vanuit de bijbehorende app kun je live beelden bekijken en ontvang je een pushbericht zodra er iemand langs de camera loopt. Daarnaast beschikt de camera over een ingebouwde microfoon en speaker, waardoor je op afstand kunt communiceren met bezoekers. Het is belangrijk om op te merken dat een Ring Protect abonnement nodig is om alle functies te kunnen gebruiken, zoals het opslaan en delen van beelden. Dit abonnement kost slechts € 3,99 per maand, waardoor je optimaal kunt profiteren van de mogelijkheden van de Ring Stick Up Cam Elite.

Pluspunten
  • Met een kijkhoek van 150 graden houd je een groter deel van je ruimte of tuin in de gaten dan met vergelijkbare camera's. Met de ingebouwde microfoon en luidspreker kun je op afstand communiceren met degene bij de camera. Dankzij Power over Ethernet heb je geen stopcontact nodig om deze camera van stroom te voorzien.

Minpunten
  • Om beelden in de cloud op te slaan, heb je een abonnement nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Ring Stick Up Cam Elite Wit 5-pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Ring Stick Up Cam Elite Wit 5-pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Ring Stick Up Cam Elite Wit 5-pack. 

De review over Ring Stick Up Cam Elite Wit 5-pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals