Search
Close this search box.
  1. Ring Stick Up Cam Elite Wit 4-pack

Ring Stick Up Cam Elite Wit 4-pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Ring 8SS1E8-WEU0. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Ring Stick Up Cam Elite Wit 4-pack.

Specificaties Ring Stick Up Cam Elite Wit 4-pack

Merk

Ring

Fabrikantcode

8SS1E8-WEU0

Omschrijving van de Ring Stick Up Cam Elite Wit 4-pack

Dit pakket bevat 4 Ring Stick Up Cam Elite beveiligingscamera's in een elegante witte kleur. Deze veelzijdige camera's kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden, waardoor je meerdere ruimtes tegelijkertijd kunt bewaken. Je hebt de mogelijkheid om de camera's aan te sluiten op een stroompunt met behulp van de meegeleverde adapter, maar je kunt ook gebruik maken van power over ethernet (PoE) door de ip-camera's van stroom te voorzien met een netwerkkabel. Hierdoor ben je niet afhankelijk van de beschikbaarheid van stopcontacten en heb je meer vrijheid bij het plaatsen van de camera's. De Ring Stick Up Cam Elite maakt verbinding met het internet via de netwerkkabel of via wifi, waardoor je flexibel bent in het kiezen van de beste verbindingsoptie. De installatie van de camera's is eenvoudig en duurt slechts ongeveer 15 minuten, zodat je snel aan de slag kunt met het beveiligen van je woning. Met de handige app kun je live beelden bekijken en ontvang je direct een pushbericht als er iemand langs de camera loopt. Daarnaast beschikt de camera over een ingebouwde microfoon en speaker, waardoor je op afstand kunt communiceren met bezoekers. Het is belangrijk om te weten dat je een Ring Protect abonnement nodig hebt om alle opties van de camera's te kunnen gebruiken, zoals het opslaan en delen van beelden. Dit abonnement kost slechts € 3,99 per maand en zorgt ervoor dat je altijd toegang hebt tot je opgenomen video's. Met het Ring Stick Up Cam Elite.

Pluspunten
  • Met een kijkhoek van 150 graden kun je een groter deel van je ruimte of tuin in de gaten houden dan met vergelijkbare camera's. Door de ingebouwde microfoon en speaker kun je op afstand met degene bij de camera praten. Dankzij Power over Ethernet heb je geen stopcontact nodig om deze camera van stroom te voorzien.

Minpunten
  • Om beelden in de cloud op te slaan, heb je een abonnement nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Ring Stick Up Cam Elite Wit 4-pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Ring Stick Up Cam Elite Wit 4-pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Ring Stick Up Cam Elite Wit 4-pack. 

De review over Ring Stick Up Cam Elite Wit 4-pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals