Search
Close this search box.
  1. Ring Stick Up Cam Elite Wit 3-pack

Ring Stick Up Cam Elite Wit 3-pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Ring 8SS1E8-WEU0. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Ring Stick Up Cam Elite Wit 3-pack.

Specificaties Ring Stick Up Cam Elite Wit 3-pack

Merk

Ring

Fabrikantcode

8SS1E8-WEU0

Omschrijving van de Ring Stick Up Cam Elite Wit 3-pack

Met het Ring Stick Up Cam Elite Wit 3-pack heb je de perfecte beveiligingsoplossing voor zowel binnen als buiten. Dit pakket bevat maar liefst 3 Ring Stick Up Cam Elite beveiligingscamera's, waarmee je meerdere ruimtes tegelijkertijd kunt bewaken. Of je nu een oogje wilt houden op je voordeur, achtertuin of zelfs je kantoor, deze camera's bieden optimale flexibiliteit. Het installeren van de camera's is eenvoudig en snel. Sluit ze aan op een stroompunt met behulp van de adapter of maak gebruik van power over ethernet (PoE) door de ip-camera's van stroom te voorzien via de netwerkkabel. Hierdoor kun je de camera's op verschillende locaties plaatsen en ben je niet beperkt tot de beschikbaarheid van stopcontacten. Bovendien kunnen de camera's verbinding maken met het internet via zowel de netwerkkabel als wifi, waardoor je nog meer mogelijkheden hebt om de ideale locatie te kiezen. Met behulp van de handige app kun je de beelden van de camera's live bekijken en ontvang je een pushbericht zodra er iemand langs de camera loopt. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er in en om je huis gebeurt. Daarnaast beschikken de camera's over een ingebouwde microfoon en speaker, zodat je op afstand met bezoekers kunt communiceren. Of het nu gaat om het instrueren van de bezorger of het afschrikken van ongewenste gasten, met deze camera's ben jij de baas. Let op: om optimaal gebruik te kunnen maken van alle functies, zoals.

Pluspunten
  • Met een kijkhoek van 150 graden kun je een groter deel van je ruimte of tuin in de gaten houden dan met vergelijkbare camera's. Met de ingebouwde microfoon en luidspreker kun je op afstand met degene bij de camera praten. Dankzij Power over Ethernet heb je geen stopcontact nodig om deze camera van stroom te voorzien.

Minpunten
  • Om beelden in de cloud op te slaan, is een abonnement nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Ring Stick Up Cam Elite Wit 3-pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Ring Stick Up Cam Elite Wit 3-pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Ring Stick Up Cam Elite Wit 3-pack. 

De review over Ring Stick Up Cam Elite Wit 3-pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals