Ring Stick Up Cam Battery Zwart Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Ring 8SC1S1-BEU0. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Ring Stick Up Cam Battery Zwart.

Specificaties Ring Stick Up Cam Battery Zwart

Merk

Ring

Fabrikantcode

8SC1S1-BEU0

Omschrijving van de Ring Stick Up Cam Battery Zwart

Met de Ring Stick Up Cam Battery heb je volledige controle over zowel binnen als buiten. Deze draadloze camera kan overal geplaatst worden, of het nu op je salontafel is of in je tuin. De bijbehorende app stelt je in staat om altijd een oogje in het zeil te houden en zelfs met mensen te communiceren die je op de IP-camera ziet. Zelfs in het donker kun je dankzij de nachtvisie alles perfect zien. Maar dat is nog niet alles! Met Ring Protect kun je genieten van extra functies zoals persoonsherkenning en het bekijken van opgenomen beelden. Hiermee heb je nog meer gemoedsrust en hoef je je nooit meer zorgen te maken over wat er gebeurt wanneer je even niet thuis bent. Voor deze extra functies betaal je een klein beetje extra, maar het is zeker de moeite waard voor de extra beveiliging en gemak die het biedt. De Ring Stick Up Cam Battery is de ideale oplossing voor iedereen die graag de controle wil houden en zich veilig wil voelen, zowel binnen als buiten hun huis.

Pluspunten
  • De camera detecteert gezichten en stuurt een melding wanneer een onbekend persoon wordt gedetecteerd. Aangezien de camera op een batterij werkt, heb je geen stopcontact in de buurt van de camera nodig. Via de luidsprekers kun je op afstand met mensen of dieren in je huis praten.

Minpunten
  • Bij het installeren van de camera is een goede wifi-verbinding op de locatie nodig, met behulp van een wifi-versterker kunt u een sterk wifi-netwerk creëren in de buurt van de camera. Om beelden in de cloud op te slaan, is een abonnement vereist.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Ring Stick Up Cam Battery Zwart

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Ring Stick Up Cam Battery Zwart tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Ring Stick Up Cam Battery Zwart. 

De review over Ring Stick Up Cam Battery Zwart is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals