Search
Close this search box.
  1. Ring Stick Up Cam Battery - Zwart 5-pack

Ring Stick Up Cam Battery - Zwart 5-pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Ring 8SC1S1-BEU0. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Ring Stick Up Cam Battery - Zwart 5-pack.

Specificaties Ring Stick Up Cam Battery - Zwart 5-pack

Merk

Ring

Fabrikantcode

8SC1S1-BEU0

Omschrijving van de Ring Stick Up Cam Battery - Zwart 5-pack

Met het Ring Stick Up Cam Battery 5-pack houd je niet alleen binnen, maar ook buiten alles nauwlettend in de gaten. Deze draadloze camera's kunnen overal worden geplaatst, precies waar jij ze wilt hebben. Of het nu op je salontafel is of in je tuin, je kunt de slimme camera's eenvoudig verplaatsen zolang ze binnen het bereik van je wifi blijven. Met de handige app kun je altijd een oogje in het zeil houden en zelfs met iemand praten die je op het scherm ziet. Zelfs in het donker kun je alles duidelijk zien dankzij de geavanceerde nachtvisie. Naast deze geweldige functies biedt Ring Protect extra mogelijkheden, zoals persoonsherkenning en het terugkijken van beelden. Houd er echter rekening mee dat je een Ring Protect-abonnement nodig hebt om van al deze opties gebruik te maken, inclusief het opslaan en delen van beelden. Voor slechts € 3,99 per maand kun je genieten van alle voordelen die Ring Protect te bieden heeft. Aarzel niet langer en zorg ervoor dat je niets meer mist met het Ring Stick Up Cam Battery 5-pack!

Pluspunten
  • De camera detecteert gezichten en stuurt een melding als er een onbekend persoon wordt waargenomen. Aangezien de camera op een batterij werkt, heb je geen stopcontact in de buurt van de camera nodig. Met behulp van de luidsprekers kun je op afstand tegen mensen of dieren in je huis praten.

Minpunten
  • Je hebt een goede wifi-verbinding nodig op de locatie waar je de camera installeert, met behulp van een wifi-versterker kun je een sterk wifi-netwerk in de buurt van je camera creëren. Je hebt een abonnement nodig om beelden in de cloud op te slaan.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Ring Stick Up Cam Battery - Zwart 5-pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Ring Stick Up Cam Battery - Zwart 5-pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Ring Stick Up Cam Battery - Zwart 5-pack. 

De review over Ring Stick Up Cam Battery - Zwart 5-pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals