Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Ring Stick Up Cam Battery - Zwart 4-pack

Ring Stick Up Cam Battery - Zwart 4-pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Ring 8SC1S1-BEU0. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Ring Stick Up Cam Battery - Zwart 4-pack.

Specificaties Ring Stick Up Cam Battery - Zwart 4-pack

Merk

Ring

Fabrikantcode

8SC1S1-BEU0

Omschrijving van de Ring Stick Up Cam Battery - Zwart 4-pack

Met de Ring Stick Up Cam Battery - Zwart 4-pack houd je zowel binnen als buiten alles nauwlettend in de gaten. Deze draadloze camera's kunnen overal geplaatst worden, precies waar jij ze nodig hebt. Of je nu een slimme camera op je salontafel wilt plaatsen of er een in je tuin wilt hangen, het kan allemaal. Bovendien kun je de ip-camera's eenvoudig verplaatsen, zolang ze binnen het bereik van je wifi blijven. Met behulp van de handige app heb je altijd zicht op wat er gebeurt en kun je zelfs reageren op degene die je op het beeld ziet. Dit geldt zelfs voor situaties met weinig licht, dankzij de nachtvisie. Wil je genieten van extra functies zoals persoonsherkenning en het terugkijken van beelden? Dan kun je gebruik maken van Ring Protect, waarvoor je een kleine extra vergoeding betaalt. Dit Ring Stick Up Cam Battery 4-pack biedt de ultieme gemoedsrust. Of je nu wilt controleren wie er voor je deur staat, je eigendommen wilt beveiligen of gewoon een extra oogje in het zeil wilt houden, deze camera's stellen je niet teleur. Met hun strakke zwarte ontwerp passen ze perfect in elke omgeving. Bovendien is de installatie een fluitje van een cent en kun je ze binnen enkele minuten operationeel hebben. Dankzij de batterijvoeding ben je niet afhankelijk van een stopcontact en kun je de camera's overal plaatsen waar je ze nodig hebt. Of je nu kiest voor een enkele camera of het handige 4-pack.

Pluspunten
  • De camera detecteert gezichten en stuurt een melding wanneer een onbekend persoon is gedetecteerd. Aangezien de camera op een batterij werkt, heb je geen stopcontact nodig in de buurt van de camera. Via de luidsprekers kun je op afstand met personen of dieren in je huis praten.

Minpunten
  • Je hebt een goede wifi-signaal nodig op de plaats waar je de camera installeert; met een wifi-versterker creëer je een sterk wifi-netwerk in de buurt van je camera. Je hebt een abonnement nodig om beelden in de cloud op te slaan.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Ring Stick Up Cam Battery - Zwart 4-pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Ring Stick Up Cam Battery - Zwart 4-pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Ring Stick Up Cam Battery - Zwart 4-pack. 

De review over Ring Stick Up Cam Battery - Zwart 4-pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals