Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Ring Stick Up Cam Battery - Zwart 2-pack

Ring Stick Up Cam Battery - Zwart 2-pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Ring 8SC1S1-BEU0. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Ring Stick Up Cam Battery - Zwart 2-pack.

Specificaties Ring Stick Up Cam Battery - Zwart 2-pack

Merk

Ring

Fabrikantcode

8SC1S1-BEU0

Omschrijving van de Ring Stick Up Cam Battery - Zwart 2-pack

Met het Ring Stick Up Cam Battery 2-pack houd je alles binnen en buiten in de gaten. Deze draadloze camera's kunnen overal worden geplaatst, precies waar je ze nodig hebt. Je kunt er bijvoorbeeld eentje op je salontafel zetten en de andere in je tuin hangen. Bovendien kun je de camera's eenvoudig verplaatsen zolang ze binnen het bereik van je wifi blijven. Met behulp van de app kun je alles in de gaten houden en zelfs communiceren met iemand die je via de ip-camera ziet. Zelfs in het donker kun je alles perfect zien dankzij de nachtvisie. Met Ring Protect kun je genieten van extra functies zoals persoonsherkenning en het bekijken van eerdere opgenomen beelden. Houd er rekening mee dat je een Ring Protect-abonnement nodig hebt om van alle opties gebruik te kunnen maken, zoals het opslaan en delen van beelden. Dit abonnement kost slechts € 3,99 per maand. Hierdoor kun je altijd met een gerust hart van huis gaan, wetende dat je woning en omgeving veilig worden bewaakt door de betrouwbare Ring Stick Up Cam Battery.

Pluspunten
  • De camera herkent gezichten en stuurt een melding wanneer een onbekend persoon wordt gedetecteerd. Aangezien de camera op batterijen werkt, heb je geen stopcontact in de buurt van de camera nodig. Door middel van de luidsprekers kun je op afstand met mensen of dieren in je huis praten.

Minpunten
  • Op de plek waar je de camera installeert, is een sterk wifi-signaal nodig

    .

    Met een wifi-versterker kan je een krachtig wifi-netwerk creëren in de buurt van je camera. Om beelden in de cloud op te slaan, is een abonnement vereist.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Ring Stick Up Cam Battery - Zwart 2-pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Ring Stick Up Cam Battery - Zwart 2-pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Ring Stick Up Cam Battery - Zwart 2-pack. 

De review over Ring Stick Up Cam Battery - Zwart 2-pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals