Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Ring Stick Up Cam Battery - Wit 5-pack

Ring Stick Up Cam Battery - Wit 5-pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Ring 8SC1S1-WEU0. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Ring Stick Up Cam Battery - Wit 5-pack.

Specificaties Ring Stick Up Cam Battery - Wit 5-pack

Merk

Ring

Fabrikantcode

8SC1S1-WEU0

Omschrijving van de Ring Stick Up Cam Battery - Wit 5-pack

Met dit Ring Stick Up Cam Battery 5-pack heb je de perfecte beveiligingsoplossing voor zowel binnen als buiten. Deze draadloze camera's kunnen overal worden geplaatst, zodat je volledige controle hebt over wat er gebeurt. Of je nu een camera op je salontafel plaatst of hem in je tuin ophangt, de mogelijkheden zijn eindeloos. Bovendien kunnen deze IP-camera's eenvoudig worden verplaatst, zolang ze maar binnen het bereik van je wifi blijven. Met behulp van de handige app kun je altijd een oogje in het zeil houden en zelfs communiceren met de persoon die je op het scherm ziet. Zelfs 's nachts hoef je je geen zorgen te maken, dankzij de nachtvisie. Wil je graag extra functies, zoals persoonsherkenning en het terugkijken van beelden? Dan kun je gebruik maken van Ring Protect, een service waarvoor je een extra vergoeding betaalt. Het is belangrijk op te merken dat je een Ring Protect abonnement nodig hebt om alle functies te kunnen gebruiken, zoals het opslaan en delen van beelden. Voor slechts € 3,99 per maand kun je genieten van de volledige mogelijkheden van dit geweldige product.

Pluspunten
  • De camera detecteert gezichten en stuurt een melding als er een onbekende persoon wordt gedetecteerd. Aangezien de camera op een batterij werkt, heb je geen stopcontact nodig in de buurt van de camera. Via de luidsprekers kun je op afstand met personen of dieren in je huis communiceren.

Minpunten
  • Voor het installeren van de camera heb je een sterk wifi-signaal nodig op de locatie

    .

    Met behulp van een wifi-versterker kan je een krachtig wifi-netwerk creëren in de buurt van de camera. Om beelden in de cloud op te slaan, is een abonnement vereist.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Ring Stick Up Cam Battery - Wit 5-pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Ring Stick Up Cam Battery - Wit 5-pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Ring Stick Up Cam Battery - Wit 5-pack. 

De review over Ring Stick Up Cam Battery - Wit 5-pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals