Ring Stick Up Cam Battery - Wit 3-pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Ring 8SC1S1-WEU0. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Ring Stick Up Cam Battery - Wit 3-pack.

Specificaties Ring Stick Up Cam Battery - Wit 3-pack

Merk

Ring

Fabrikantcode

8SC1S1-WEU0

Omschrijving van de Ring Stick Up Cam Battery - Wit 3-pack

Met dit Ring Stick Up Cam Battery 3-pack heb je de mogelijkheid om zowel binnen als buiten alles in de gaten te houden. De draadloze camera's geven je de vrijheid om ze op elke gewenste plek te plaatsen. Je kunt ze bijvoorbeeld op je salontafel zetten of in je tuin hangen. Bovendien kun je de IP-camera's eenvoudig verplaatsen, zolang ze binnen het bereik van je wifi blijven. Met behulp van de app kun je een oogje in het zeil houden en zelfs met iemand praten die je op het beeld ziet, zelfs in het donker dankzij de nachtvisie. Naast deze functies biedt Ring Protect extra mogelijkheden, zoals persoonsherkenning en het bekijken van opgenomen beelden. Hiervoor dien je een kleine extra vergoeding te betalen. Met Ring Protect heb je dus nog meer controle en veiligheid. Of je nu je huis wilt beschermen tegen ongewenste bezoekers of gewoon een extra oogje wilt houden op je huisdieren, met het Ring Stick Up Cam Battery 3-pack ben je altijd verbonden met wat er gebeurt, waar je ook bent.

Pluspunten
  • De camera identificeert gezichten en stuurt een melding wanneer een onbekende persoon is gedetecteerd. Aangezien de camera op batterijen werkt, heb je geen stopcontact bij de camera nodig. Met behulp van de luidsprekers kun je op afstand met mensen of dieren in je huis praten.

Minpunten
  • Voor het installeren van de camera heb je een sterke wifi-signaal nodig op de locatie

    .

    Met behulp van een wifi-versterker kun je een krachtig wifi-netwerk creëren in de nabijheid van de camera. Om beelden in de cloud op te slaan, heb je een abonnement nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Ring Stick Up Cam Battery - Wit 3-pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Ring Stick Up Cam Battery - Wit 3-pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Ring Stick Up Cam Battery - Wit 3-pack. 

De review over Ring Stick Up Cam Battery - Wit 3-pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals