Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Ring Stick Up Cam Battery - Wit 2-pack

Ring Stick Up Cam Battery - Wit 2-pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Ring 8SC1S1-WEU0. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Ring Stick Up Cam Battery - Wit 2-pack.

Specificaties Ring Stick Up Cam Battery - Wit 2-pack

Merk

Ring

Fabrikantcode

8SC1S1-WEU0

Omschrijving van de Ring Stick Up Cam Battery - Wit 2-pack

Met de Ring Stick Up Cam Battery 2-pack kun je zowel binnen als buiten alles in de gaten houden. Deze draadloze camera's kunnen overal geplaatst worden, precies waar jij wilt. Je kunt de slimme camera's bijvoorbeeld op je salontafel zetten of in je tuin hangen. Bovendien zijn de ip-camera's eenvoudig te verplaatsen, zolang ze binnen het bereik van je wifi blijven. Met behulp van de handige app kun je altijd een oogje in het zeil houden en zelfs met iemand praten die je op het beeld ziet. Dit is zelfs mogelijk in het donker dankzij de nachtvisie. Met het Ring Protect abonnement krijg je extra functies, zoals persoonsherkenning en de mogelijkheid om beelden terug te kijken. Houd er rekening mee dat je een Ring Protect abonnement nodig hebt om van alle opties gebruik te kunnen maken, inclusief het opslaan en delen van beelden. Dit abonnement kost slechts € 3,99 per maand. Met de Ring Stick Up Cam Battery 2-pack ben je dus altijd verzekerd van een veilig gevoel, zowel binnen als buiten je huis.

Pluspunten
  • De camera detecteert gezichten en stuurt een bericht wanneer er een onbekend persoon wordt waargenomen. Aangezien de camera op een batterij werkt, heb je geen stopcontact nodig in de nabijheid van de camera. Met behulp van de luidsprekers kun je op afstand communiceren met personen of dieren in je huis.

Minpunten
  • Voor het installeren van de camera heb je een goede wifi-signaal nodig op de locatie

    .

    Met een wifi-versterker kun je een sterk wifi-netwerk in de buurt van je camera creëren. Om beelden in de cloud op te slaan, heb je een abonnement nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Ring Stick Up Cam Battery - Wit 2-pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Ring Stick Up Cam Battery - Wit 2-pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Ring Stick Up Cam Battery - Wit 2-pack. 

De review over Ring Stick Up Cam Battery - Wit 2-pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals