Search
Close this search box.
  1. Ring Spotlight Cam Pro - Wired - Zwart

Ring Spotlight Cam Pro - Wired - Zwart Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Ring 8SC1S9-BEU3. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Ring Spotlight Cam Pro - Wired - Zwart.

Specificaties Ring Spotlight Cam Pro - Wired - Zwart

Merk

Ring

Fabrikantcode

8SC1S9-BEU3

Omschrijving van de Ring Spotlight Cam Pro - Wired - Zwart

Met de Ring Spotlight Cam Pro - Wired - Zwart haal je een uiterst slimme beveiligingscamera in huis. Dankzij zijn bedrade aansluiting hoef je je geen zorgen te maken over het opladen van de batterij, wat vooral handig is als je regelmatig opnames maakt. Deze Pro-versie van de Spotlight Cam is uitgerust met verbeterde AI-technologie, waaronder 3D-bewegingsdetectie en ondersteuning voor HDR. Dit zorgt voor minder ongewenste meldingen en levert heldere, kleurrijke beelden op. Alle beelden kunnen worden opgeslagen in je Ring-account en zijn gemakkelijk te bekijken via de bijbehorende app. Bovendien kun je, dankzij de ingebouwde microfoon en luidspreker, direct communiceren met bezoekers. Het is echter belangrijk om te weten dat je een Ring Protect-abonnement nodig hebt om gebruik te kunnen maken van alle functies, zoals het opslaan en delen van beelden. Voor slechts € 3,99 per maand heb je toegang tot deze extra mogelijkheden en kun je jouw beveiliging naar een hoger niveau tillen. Met de Ring Spotlight Cam Pro - Wired - Zwart ben je verzekerd van een betrouwbare en geavanceerde beveiligingsoplossing voor je huis. Bescherm je eigendommen en houd altijd een oogje in het zeil, waar je ook bent.

Pluspunten
  • Dankzij 3D bewegingsdetectie ontvang je specifieke en nauwkeurige meldingen in de app. Je hoeft de batterij niet op te laden, omdat de camera op netstroom werkt. Met een kijkhoek van 140 graden houd je een groter deel van de tuin in de gaten dan met vergelijkbare camera's.

Minpunten
  • Voor het plaatsen van de camera heb je een goede wifi-signaal nodig op die plek

    .

    Met een wifi-versterker kun je een sterk wifi-netwerk creëren in de nabijheid van je camera. Om je videobeelden op te slaan en later terug te kunnen kijken, dien je een abonnement te nemen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Ring Spotlight Cam Pro - Wired - Zwart

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Ring Spotlight Cam Pro - Wired - Zwart tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Ring Spotlight Cam Pro - Wired - Zwart. 

De review over Ring Spotlight Cam Pro - Wired - Zwart is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals