Search
Close this search box.
  1. Ring Spotlight Cam Pro - Wired - Wit - 3-pack

Ring Spotlight Cam Pro - Wired - Wit - 3-pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Ring 8SC1S9-WEU3. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Ring Spotlight Cam Pro - Wired - Wit - 3-pack.

Specificaties Ring Spotlight Cam Pro - Wired - Wit - 3-pack

Merk

Ring

Fabrikantcode

8SC1S9-WEU3

Omschrijving van de Ring Spotlight Cam Pro - Wired - Wit - 3-pack

Met dit bedrade Ring Spotlight Cam Pro 3-pack haal je niet één, maar drie slimme beveiligingscamera's in huis. Deze camera's zijn uitgerust met extra slimme bewegingsdetectie, waardoor je altijd op de hoogte blijft van wat er rondom je huis gebeurt. Het feit dat deze camera's werken via netstroom zorgt ervoor dat je ze nooit hoeft op te laden, wat vooral handig is als je regelmatig opnames maakt. De Pro versie van de Spotlight Cam biedt tal van verbeteringen ten opzichte van zijn voorgangers. Zo beschikt hij over geavanceerde AI-technologie, waaronder 3D bewegingsdetectie en ondersteuning voor HDR. Hierdoor ontvang je minder valse meldingen en geniet je van heldere en kleurrijke beelden, zelfs in lastige lichtomstandigheden. Je kunt al je opgenomen beelden gemakkelijk bewaren in je persoonlijke Ring account, waar je ze op elk gewenst moment kunt bekijken. Daarnaast biedt de bijbehorende app nog meer handige functies. Zo kun je via de app niet alleen praten met bezoekers die voor je deur staan, maar ook direct de beelden bekijken. Houd er wel rekening mee dat je voor bepaalde opties, zoals het opslaan en delen van beelden, een Ring Protect abonnement nodig hebt. Dit abonnement kost slechts € 3,99 per maand en stelt je in staat om optimaal gebruik te maken van alle functionaliteiten die deze Ring Spotlight Cam Pro te bieden heeft.

Pluspunten
  • Dankzij 3D-bewegingsdetectie ontvang je specifieke en nauwkeurige meldingen in de app. Je hoeft de batterij niet op te laden omdat de camera op het elektriciteitsnet werkt. Met de kijkhoek van 140 graden kan je een groter deel van de tuin in de gaten houden dan met vergelijkbare camera's.

Minpunten
  • Om je videobeelden te kunnen bewaren en later terug te kunnen kijken, dien je een abonnement af te sluiten. Bij de installatie van de camera is het noodzakelijk dat er een sterk wifi signaal aanwezig is op de locatie.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Ring Spotlight Cam Pro - Wired - Wit - 3-pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Ring Spotlight Cam Pro - Wired - Wit - 3-pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Ring Spotlight Cam Pro - Wired - Wit - 3-pack. 

De review over Ring Spotlight Cam Pro - Wired - Wit - 3-pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals