Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Ring Spotlight Cam Pro - Wired - Wit - 2-pack

Ring Spotlight Cam Pro - Wired - Wit - 2-pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Ring 8SC1S9-WEU3. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Ring Spotlight Cam Pro - Wired - Wit - 2-pack.

Specificaties Ring Spotlight Cam Pro - Wired - Wit - 2-pack

Merk

Ring

Fabrikantcode

8SC1S9-WEU3

Omschrijving van de Ring Spotlight Cam Pro - Wired - Wit - 2-pack

Met het Ring Spotlight Cam Pro 2-pack haal je niet één, maar twee slimme beveiligingscamera's in huis. Deze camera's werken via netstroom, dus je hoeft je nooit zorgen te maken over het opladen ervan. Dit is vooral handig als je veel opnames maakt en constant beveiliging nodig hebt. Wat deze Pro versie van de Spotlight Cam echt onderscheidt, is de verbeterde AI. Met 3D bewegingsdetectie en HDR-ondersteuning zorgt hij voor minder valse meldingen en levert hij heldere, kleurrijke beelden. De beelden van de camera's worden opgeslagen in je Ring-account, zodat je ze altijd kunt bekijken wanneer dat nodig is. Via de handige app kun je niet alleen de beelden bekijken, maar ook praten met bezoekers die voor je deur staan. Het is belangrijk om te weten dat je een Ring Protect-abonnement nodig hebt om van alle opties gebruik te kunnen maken, zoals het opslaan en delen van beelden. Dit abonnement kost slechts € 3,99 per maand, een kleine prijs voor gemoedsrust en extra beveiliging van je woning. Kortom, met het Ring Spotlight Cam Pro 2-pack ben je verzekerd van hoogwaardige beveiliging voor je huis. De verbeterde AI zorgt voor nauwkeurige bewegingsdetectie en met de mogelijkheid om te praten met bezoekers, ben je altijd in controle. Aarzel niet langer en bescherm je thuis met deze betrouwbare beveiligingscamera's.

Pluspunten
  • Dankzij 3D-bewegingsdetectie ontvang je specifieke en nauwkeurige meldingen in de app. Je hoeft de batterij niet op te laden, want de camera werkt op netstroom. Met een kijkhoek van 140 graden houd je een groter deel van de tuin in de gaten dan met vergelijkbare camera's.

Minpunten
  • Om je videobeelden te bewaren en later terug te kijken, dien je een abonnement af te sluiten. Bij het installeren van de camera is het noodzakelijk om een sterke wifi-signaal op de locatie te hebben.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Ring Spotlight Cam Pro - Wired - Wit - 2-pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Ring Spotlight Cam Pro - Wired - Wit - 2-pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Ring Spotlight Cam Pro - Wired - Wit - 2-pack. 

De review over Ring Spotlight Cam Pro - Wired - Wit - 2-pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals