Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Ring Spotlight Cam Pro - Plug In - Zwart - 3-pack

Ring Spotlight Cam Pro - Plug In - Zwart - 3-pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Ring 8SC1S9-BEU2. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Ring Spotlight Cam Pro - Plug In - Zwart - 3-pack.

Specificaties Ring Spotlight Cam Pro - Plug In - Zwart - 3-pack

Merk

Ring

Fabrikantcode

8SC1S9-BEU2

Omschrijving van de Ring Spotlight Cam Pro - Plug In - Zwart - 3-pack

Met de Ring Spotlight Cam Pro Plug In 3-pack haal je niet alleen slimme, maar ook veelzijdige beveiligingscamera's in huis. Deze camera's werken zowel via netstroom als op een accu, waardoor je ze niet constant hoeft op te laden. Je kunt ervoor kiezen om de camera's in het stopcontact te steken wanneer je veel opnames wilt maken. De Pro versie van de Spotlight Cam is voorzien van verbeterde AI, met onder andere 3D bewegingsdetectie en HDR-ondersteuning. Dit betekent dat je minder valse meldingen ontvangt en kunt genieten van heldere, kleurrijke beelden. Je kunt de opgenomen beelden gemakkelijk opslaan in je Ring account, zodat je deze altijd kunt bekijken wanneer je maar wilt. Met behulp van de handige app kun je bovendien direct communiceren met bezoekers die voor de camera verschijnen en de beelden bekijken. Het is belangrijk om te weten dat je een Ring Protect abonnement nodig hebt om optimaal gebruik te maken van alle functies, zoals het opslaan en delen van beelden. Dit abonnement is beschikbaar voor slechts € 3,99 per maand en biedt je extra gemoedsrust en veiligheid.

Pluspunten
  • Met behulp van 3D-bewegingsdetectie ontvang je specifieke en nauwkeurige meldingen in de app. Je hoeft de batterij niet op te laden omdat de camera ook op het elektriciteitsnet werkt. Met een kijkhoek van 140 graden houd je een groter deel van de tuin in de gaten dan met vergelijkbare camera's.

Minpunten
  • Om je videobeelden te bewaren en later terug te kijken, moet je een abonnement afsluiten. Op de locatie waar je de camera installeert, heb je een sterk wifi-signaal nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Ring Spotlight Cam Pro - Plug In - Zwart - 3-pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Ring Spotlight Cam Pro - Plug In - Zwart - 3-pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Ring Spotlight Cam Pro - Plug In - Zwart - 3-pack. 

De review over Ring Spotlight Cam Pro - Plug In - Zwart - 3-pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals