Search
Close this search box.
  1. Ring Spotlight Cam Pro - Plug In - Zwart - 2-pack

Ring Spotlight Cam Pro - Plug In - Zwart - 2-pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Ring 8SC1S9-BEU2. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Ring Spotlight Cam Pro - Plug In - Zwart - 2-pack.

Specificaties Ring Spotlight Cam Pro - Plug In - Zwart - 2-pack

Merk

Ring

Fabrikantcode

8SC1S9-BEU2

Omschrijving van de Ring Spotlight Cam Pro - Plug In - Zwart - 2-pack

Met het Ring Spotlight Cam Pro Plug In 2-pack haal je niet zomaar beveiligingscamera's in huis, maar slimme en veelzijdige exemplaren. Deze camera's werken zowel op netstroom als op accu, waardoor je ze niet constant hoeft op te laden. Als je van plan bent veel opnames te maken, kun je ze eenvoudig in het stopcontact pluggen. Wat deze Pro versie van de Spotlight Cam zo bijzonder maakt, is de verbeterde AI. Deze camera heeft namelijk 3D bewegingsdetectie en ondersteunt HDR, wat resulteert in minder valse meldingen en heldere, kleurrijke beelden. Je kunt de beelden die de Ring Spotlight Cam Pro maakt opslaan in je Ring account. Via de handige app kun je niet alleen met bezoekers praten, maar ook de beelden bekijken. Het is echter belangrijk om te weten dat je een Ring Protect abonnement nodig hebt om gebruik te kunnen maken van bepaalde functies, zoals het opslaan en delen van beelden. Dit abonnement kost slechts € 3,99 per maand en biedt je extra gemoedsrust en gemak. Met het Ring Spotlight Cam Pro Plug In 2-pack geniet je dus niet alleen van uitstekende beveiliging, maar ook van gebruiksgemak en geavanceerde functionaliteiten.

Pluspunten
  • Dankzij 3D-bewegingsdetectie ontvang je specifieke en nauwkeurige meldingen in de app. Je hoeft de batterij niet op te laden, aangezien de camera ook op netstroom werkt. Met een kijkhoek van 140 graden kun je een groter gedeelte van de tuin in de gaten houden dan met vergelijkbare camera's.

Minpunten
  • Om je videobeelden te bewaren en later terug te kunnen kijken, is het vereist om een abonnement af te sluiten. Op de locatie waar je de camera installeert, is een sterk wifi-signaal nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Ring Spotlight Cam Pro - Plug In - Zwart - 2-pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Ring Spotlight Cam Pro - Plug In - Zwart - 2-pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Ring Spotlight Cam Pro - Plug In - Zwart - 2-pack. 

De review over Ring Spotlight Cam Pro - Plug In - Zwart - 2-pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals