Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Ring Spotlight Cam Pro - Plug In - Wit - 2-pack

Ring Spotlight Cam Pro - Plug In - Wit - 2-pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Ring 8SC1S9-WEU2. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Ring Spotlight Cam Pro - Plug In - Wit - 2-pack.

Specificaties Ring Spotlight Cam Pro - Plug In - Wit - 2-pack

Merk

Ring

Fabrikantcode

8SC1S9-WEU2

Omschrijving van de Ring Spotlight Cam Pro - Plug In - Wit - 2-pack

Met de Ring Spotlight Cam Pro Plug In 2-pack haal je niet zomaar beveiligingscamera's in huis, maar slimme en veelzijdige exemplaren. Deze camera's kunnen zowel op netstroom als op accu werken, waardoor je ze niet constant hoeft op te laden. Als je van plan bent veel opnames te maken, kun je ze eenvoudig in het stopcontact pluggen. De Pro versie van de Spotlight is uitgerust met verbeterde AI, waardoor hij beschikt over 3D bewegingsdetectie en HDR-ondersteuning. Dit resulteert in minder valse meldingen en heldere, kleurrijke beelden. Alle beelden die je met de Ring Spotlight Cam Pro maakt, worden opgeslagen in je Ring account. Via de handige app kun je niet alleen de beelden bekijken, maar ook direct communiceren met bezoekers. Let er wel op dat je een Ring Protect abonnement nodig hebt om alle opties te kunnen gebruiken, zoals het opslaan en delen van de beelden. Dit abonnement kost slechts € 3,99 per maand en biedt je nog meer gemoedsrust en gemak bij het gebruik van je Ring Spotlight Cam Pro Plug In 2-pack.

Pluspunten
  • Dankzij 3D-bewegingsdetectie ontvang je specifieke en nauwkeurige meldingen in de applicatie. Je hoeft de batterij niet op te laden, omdat de camera ook op netstroom werkt. Met een kijkhoek van 140 graden houd je een groter deel van de tuin in de gaten dan met vergelijkbare camera's.

Minpunten
  • Om je videobeelden te bewaren en later terug te kijken, dien je een abonnement af te sluiten. Op de locatie waar je de camera installeert, heb je een sterk wifi-signaal nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Ring Spotlight Cam Pro - Plug In - Wit - 2-pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Ring Spotlight Cam Pro - Plug In - Wit - 2-pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Ring Spotlight Cam Pro - Plug In - Wit - 2-pack. 

De review over Ring Spotlight Cam Pro - Plug In - Wit - 2-pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals