Search
Close this search box.
  1. Ring Spotlight Cam Pro - Battery - Zwart

Ring Spotlight Cam Pro - Battery - Zwart Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Ring 8SB1P2-BEU0. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Ring Spotlight Cam Pro - Battery - Zwart.

Specificaties Ring Spotlight Cam Pro - Battery - Zwart

Merk

Ring

Fabrikantcode

8SB1P2-BEU0

Omschrijving van de Ring Spotlight Cam Pro - Battery - Zwart

Met de Ring Spotlight Cam Pro - Batterij - Zwart haal je een geavanceerde beveiligingscamera in huis. Deze camera is uitgerust met een oplaadbare batterij, waardoor je hem eenvoudig overal kunt plaatsen. De Pro-versie van de Spotlight Cam is voorzien van verbeterde AI-technologie. Hierdoor beschikt de camera over 3D-bewegingsdetectie en ondersteunt hij HDR, wat resulteert in minder valse meldingen en heldere, kleurrijke beelden. Wil je ervoor zorgen dat je de batterij minder vaak hoeft op te laden? Dan kun je een Ring usb-C zonnepaneel toevoegen. Met de Spotlight Cam Pro kun je de beelden opslaan in je Ring account, zodat je ze altijd kunt terugkijken. Daarnaast kun je via de handige app communiceren met bezoekers en de beelden in realtime bekijken. Het is belangrijk om te vermelden dat je een Ring Protect-abonnement nodig hebt om gebruik te kunnen maken van bepaalde functies, zoals het opslaan en delen van beelden. Dit abonnement kost slechts € 3,99 per maand. Met de Ring Spotlight Cam Pro - Batterij - Zwart ben je verzekerd van een geavanceerde beveiligingsoplossing die je gemoedsrust geeft en je huis altijd veilig houdt.

Pluspunten
  • Dankzij 3D bewegingsdetectie ontvang je specifieke en nauwkeurige meldingen in de app. De camera functioneert op batterijen en is daardoor volledig draadloos. Met een kijkhoek van 140 graden houd je een groter deel van de tuin in de gaten dan met vergelijkbare camera's.

Minpunten
  • Je hebt een goede wifisignaal nodig op de plaats waar je de camera installeert, met een wifi-versterker creëer je een sterk wifi-netwerk in de buurt van je camera. Je moet een abonnement afsluiten om je videobeelden te bewaren en later terug te kijken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Ring Spotlight Cam Pro - Battery - Zwart

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Ring Spotlight Cam Pro - Battery - Zwart tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Ring Spotlight Cam Pro - Battery - Zwart. 

De review over Ring Spotlight Cam Pro - Battery - Zwart is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals