Search
Close this search box.
  1. Ring Spotlight Cam Pro - Battery - Zwart - 3-pack

Ring Spotlight Cam Pro - Battery - Zwart - 3-pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Ring 8SB1P2-BEU0. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Ring Spotlight Cam Pro - Battery - Zwart - 3-pack.

Specificaties Ring Spotlight Cam Pro - Battery - Zwart - 3-pack

Merk

Ring

Fabrikantcode

8SB1P2-BEU0

Omschrijving van de Ring Spotlight Cam Pro - Battery - Zwart - 3-pack

Met het Ring Spotlight Cam Pro 3-pack met accu breng je slimme beveiligingscamera's met oplaadbare batterijen in je huis. Deze camera's kunnen overal worden geplaatst omdat ze werken op een oplaadbare batterij. De Pro versie van de Spotlight is uitgerust met geavanceerde AI-technologie. Hierdoor beschikt hij over 3D-bewegingsdetectie en ondersteunt hij HDR, wat resulteert in minder valse meldingen en heldere, kleurrijke beelden. Wil je de batterij minder vaak opladen of helemaal niet? Voeg dan een Ring usb-C zonnepaneel toe aan je setup. Je kunt je opgenomen beelden opslaan in je Ring-account en via de app communiceren met bezoekers en de beelden bekijken. Houd er rekening mee dat je een Ring Protect-abonnement nodig hebt om van bepaalde functies zoals het opslaan en delen van beelden gebruik te kunnen maken. Dit abonnement kost € 3,99 per maand. Naast de verbeterde AI en de mogelijkheid om de batterij op te laden, biedt het Ring Spotlight Cam Pro 3-pack ook een strak en stijlvol design in de kleur zwart. Met deze set van drie camera's zorg je voor een complete beveiligingsoplossing voor je huis.

Pluspunten
  • Dankzij 3D-bewegingsdetectie ontvang je specifieke en nauwkeurige meldingen in de app. De camera werkt op batterij en is daardoor volledig draadloos. Met een kijkhoek van 140 graden kun je een groter deel van de tuin in de gaten houden dan met vergelijkbare camera's.

Minpunten
  • Om je videobeelden te bewaren en later terug te kijken, dien je een abonnement af te sluiten. Voor de plaatsing van de camera heb je een goede wifi-signaal op de locatie nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Ring Spotlight Cam Pro - Battery - Zwart - 3-pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Ring Spotlight Cam Pro - Battery - Zwart - 3-pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Ring Spotlight Cam Pro - Battery - Zwart - 3-pack. 

De review over Ring Spotlight Cam Pro - Battery - Zwart - 3-pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals