Search
Close this search box.
  1. Ring Spotlight Cam Pro - Battery - Zwart - 2-pack

Ring Spotlight Cam Pro - Battery - Zwart - 2-pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Ring 8SB1P2-BEU0. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Ring Spotlight Cam Pro - Battery - Zwart - 2-pack.

Specificaties Ring Spotlight Cam Pro - Battery - Zwart - 2-pack

Merk

Ring

Fabrikantcode

8SB1P2-BEU0

Omschrijving van de Ring Spotlight Cam Pro - Battery - Zwart - 2-pack

Met het Ring Spotlight Cam Pro 2-pack met accu haal je niet alleen één, maar twee slimme beveiligingscamera's met oplaadbare batterij in huis. Deze geavanceerde camera's kunnen overal geplaatst worden, dankzij hun draadloze ontwerp en krachtige accu. De Pro versie van de Spotlight is voorzien van verbeterde AI, waardoor hij in staat is om 3D-bewegingen te detecteren en HDR te ondersteunen. Dit betekent minder valse meldingen en heldere, kleurrijke beelden, zelfs bij moeilijke lichtomstandigheden. Om ervoor te zorgen dat je de batterij niet vaak hoeft op te laden, kun je eenvoudig een Ring usb-C zonnepaneel toevoegen. Hiermee wordt je Spotlight Cam Pro continu van stroom voorzien, zodat je altijd verzekerd bent van optimale beveiliging. Alle beelden worden automatisch opgeslagen in je Ring-account, zodat je ze op elk gewenst moment kunt bekijken en delen via de handige Ring-app. Bovendien kun je via de app ook direct communiceren met bezoekers, waar je ook bent. Let op: om gebruik te kunnen maken van alle functies, zoals het opslaan en delen van beelden, is een Ring Protect abonnement vereist. Voor slechts € 3,99 per maand kun je genieten van alle voordelen en gemoedsrust die deze slimme beveiligingscamera's te bieden hebben.

Pluspunten
  • Dankzij 3D-bewegingsdetectie ontvang je specifieke en nauwkeurige meldingen in de app. De camera werkt op een batterij en is daarom volledig draadloos. Met een kijkhoek van 140 graden kun je een groter deel van de tuin in de gaten houden dan met vergelijkbare camera's.

Minpunten
  • Om je videobeelden te bewaren en later terug te kijken, dien je een abonnement af te sluiten. Bij het installeren van de camera is een goede wifi-signaal op die locatie vereist.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Ring Spotlight Cam Pro - Battery - Zwart - 2-pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Ring Spotlight Cam Pro - Battery - Zwart - 2-pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Ring Spotlight Cam Pro - Battery - Zwart - 2-pack. 

De review over Ring Spotlight Cam Pro - Battery - Zwart - 2-pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals