Search
Close this search box.
  1. Ring Spotlight Cam Pro - Battery - Wit - 2-pack

Ring Spotlight Cam Pro - Battery - Wit - 2-pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Ring 8SB1S2-WEU1. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Ring Spotlight Cam Pro - Battery - Wit - 2-pack.

Specificaties Ring Spotlight Cam Pro - Battery - Wit - 2-pack

Merk

Ring

Fabrikantcode

8SB1S2-WEU1

Omschrijving van de Ring Spotlight Cam Pro - Battery - Wit - 2-pack

Met het Ring Spotlight Cam Pro - Battery - Wit - 2-pack haal je niet alleen één, maar twee slimme beveiligingscamera's met oplaadbare batterij in huis. Deze camera's zijn ontworpen om jouw huis te beschermen en bieden talloze geavanceerde functies. Dankzij de oplaadbare batterij kun je de camera's overal plaatsen, zonder gedoe met kabels of stopcontacten. De Pro versie van de Spotlight Cam is voorzien van verbeterde AI-technologieën die zorgen voor een nog betere beveiliging. Met 3D bewegingsdetectie kan de camera onderscheid maken tussen mensen, dieren en andere objecten, waardoor je minder valse meldingen ontvangt. Daarnaast ondersteunt de Pro versie ook HDR, wat zorgt voor heldere en kleurrijke beelden, zelfs bij weinig licht. Zo mis je geen enkel belangrijk detail. Om de batterijduur te verlengen, kun je eenvoudig een Ring usb-C zonnepaneel toevoegen. Hiermee wordt de camera opgeladen met behulp van zonne-energie, waardoor je de batterij minder vaak hoeft op te laden. Alle opgenomen beelden worden veilig opgeslagen in je Ring account, zodat je ze op elk gewenst moment kunt bekijken en delen. Met de handige Ring app kun je niet alleen communiceren met bezoekers, maar ook real-time beelden bekijken en de instellingen van de camera aanpassen. Kortom, de Ring Spotlight Cam Pro - Battery - Wit - 2-pack is de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar betrouwbare en slimme beve.

Pluspunten
  • Dankzij 3D-bewegingsdetectie ontvang je specifieke en nauwkeurige meldingen via de app. De camera is batterij-aangedreven en daarom volledig draadloos. Met een kijkhoek van 140 graden bewaak je een groter deel van de tuin dan met vergelijkbare camera's.

Minpunten
  • Om je videobeelden te bewaren en later terug te kijken, dien je een abonnement af te sluiten. Op de locatie waar je de camera installeert, is een sterk wifi signaal vereist.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Ring Spotlight Cam Pro - Battery - Wit - 2-pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Ring Spotlight Cam Pro - Battery - Wit - 2-pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Ring Spotlight Cam Pro - Battery - Wit - 2-pack. 

De review over Ring Spotlight Cam Pro - Battery - Wit - 2-pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals