Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Ring Spotlight Cam Plus - Plug In - Zwart - 3-pack

Ring Spotlight Cam Plus - Plug In - Zwart - 3-pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Ring 8SH1S2-BEU0. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Ring Spotlight Cam Plus - Plug In - Zwart - 3-pack.

Specificaties Ring Spotlight Cam Plus - Plug In - Zwart - 3-pack

Merk

Ring

Fabrikantcode

8SH1S2-BEU0

Omschrijving van de Ring Spotlight Cam Plus - Plug In - Zwart - 3-pack

Met de Ring Spotlight Cam Plus - Plug In - Zwart - 3-pack haal je niet alleen één, maar drie slimme en veelzijdige beveiligingscamera's in huis. Deze camera's zijn uitgerust met zowel een oplaadbare batterij als een bedrade optie, waardoor je de flexibiliteit hebt om ze overal te plaatsen. Wat deze Plus versie van de Spotlight Cam zo uniek maakt, is het nachtzicht in kleur. Met behulp van de twee schijnwerpers krijg je zelfs 's nachts een helder en gedetailleerd beeld. Een van de handige functies van deze camera's is de mogelijkheid om de bewegingsdetectie naar wens in te stellen. Hierdoor ontvang je geen valse meldingen en kun je er zelfs voor kiezen om bepaalde gebieden te negeren. Wil je de batterijduur verlengen en deze minder vaak opladen? Dan kun je eenvoudig een Ring usb-C zonnepaneel toevoegen. Hiermee ben je altijd verzekerd van een continue stroomvoorziening. Alle beelden worden veilig opgeslagen in je Ring account, zodat je ze op elk gewenst moment kunt bekijken. Via de handige app kun je niet alleen communiceren met bezoekers, maar ook de beelden live bekijken. Met de Ring Spotlight Cam Plus - Plug In - Zwart - 3-pack ben je dus altijd op de hoogte van wat er zich afspeelt rondom je huis, waar je ook bent.

Pluspunten
  • Dankzij de instelbare bewegingsdetectie ontvang je geen valse meldingen. De camera functioneert ook via een kabel, waardoor het niet nodig is om de batterij op te laden. Met een kijkhoek van 140 graden kun je een groter deel van de tuin in de gaten houden dan met vergelijkbare camera's.

Minpunten
  • Om je videobeelden te bewaren en later terug te kijken, dien je een abonnement af te sluiten. Een goede wifi-verbinding is vereist op de locatie waar je de camera installeert.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Ring Spotlight Cam Plus - Plug In - Zwart - 3-pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Ring Spotlight Cam Plus - Plug In - Zwart - 3-pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Ring Spotlight Cam Plus - Plug In - Zwart - 3-pack. 

De review over Ring Spotlight Cam Plus - Plug In - Zwart - 3-pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals