Ring Spotlight Cam Plus - Plug In - Wit Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Ring 8SH1S2-WEU0. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Ring Spotlight Cam Plus - Plug In - Wit.

Specificaties Ring Spotlight Cam Plus - Plug In - Wit

Merk

Ring

Fabrikantcode

8SH1S2-WEU0

Omschrijving van de Ring Spotlight Cam Plus - Plug In - Wit

Met de Ring Spotlight Cam Plus haal je een revolutionaire beveiligingscamera in huis die je volledige gemoedsrust biedt. Deze camera is niet alleen draadloos, maar kan ook eenvoudig worden opgeladen, waardoor je hem overal kunt plaatsen waar je extra beveiliging nodig hebt. Wat deze Plus versie van de Spotlight Cam echt speciaal maakt, is het nachtzicht in kleur. Dankzij de twee krachtige schijnwerpers geniet je zelfs 's nachts van heldere en gedetailleerde beelden. Bovendien kun je de bewegingsdetectie naar jouw wensen aanpassen, zodat je geen last hebt van onnodige meldingen. Je kunt er zelfs voor kiezen om bepaalde gebieden te negeren, zodat je alleen meldingen krijgt van de belangrijkste plekken rondom je huis. Natuurlijk wil je de beelden van je camera ook kunnen bekijken en opslaan. Gelukkig biedt de Ring Spotlight Cam Plus de mogelijkheid om je beelden op te slaan in je persoonlijke Ring account. Met de handige app kun je niet alleen de beelden bekijken, maar kun je ook direct communiceren met bezoekers via de ingebouwde microfoon en speaker. Houd er wel rekening mee dat je een Ring Protect abonnement nodig hebt om optimaal gebruik te kunnen maken van alle functies, zoals het opslaan en delen van beelden. Dit abonnement is verkrijgbaar voor slechts € 3,99 per maand en geeft je de gemoedsrust die je verdient.

Pluspunten
  • Dankzij de instelbare bewegingsdetectie ontvang je geen onterechte waarschuwingen. De camera werkt ook via een kabel, dus je hoeft de batterij niet op te laden. Met de kijkhoek van 140 graden heb je een groter bereik in de tuin vergeleken met soortgelijke camera's.

Minpunten
  • Je hebt een goede wifi-verbinding nodig op de plaats waar je de camera installeert; met een wifi-versterker kun je een sterk wifi-netwerk creëren in de buurt van je camera. Om je videobeelden op te slaan en later terug te kunnen kijken, moet je een abonnement afsluiten.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Ring Spotlight Cam Plus - Plug In - Wit

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Ring Spotlight Cam Plus - Plug In - Wit tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Ring Spotlight Cam Plus - Plug In - Wit. 

De review over Ring Spotlight Cam Plus - Plug In - Wit is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals