Ring Spotlight Cam Plus - Plug In - Wit - 3-pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Ring 8SH1S2-WEU0. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Ring Spotlight Cam Plus - Plug In - Wit - 3-pack.

Specificaties Ring Spotlight Cam Plus - Plug In - Wit - 3-pack

Merk

Ring

Fabrikantcode

8SH1S2-WEU0

Omschrijving van de Ring Spotlight Cam Plus - Plug In - Wit - 3-pack

Met de Ring Spotlight Cam Plus - Plug In - Wit - 3-pack haal je een set van slimme en veelzijdige beveiligingscamera's in huis. Deze camera's kunnen zowel opgeladen worden als bedraad aangesloten worden, waardoor je ze eenvoudig overal kunt plaatsen. De Plus versie van de Spotlight Cam biedt zelfs nachtzicht in kleur, zodat je ook 's nachts heldere beelden kunt zien met behulp van de 2 schijnwerpers. Een van de handige functies van deze camera's is de mogelijkheid om de bewegingsdetectie naar wens in te stellen. Hierdoor ontvang je geen valse meldingen en kun je er ook voor kiezen om bepaalde gebieden te negeren. Daarnaast is het mogelijk om een Ring usb-C zonnepaneel toe te voegen, zodat je de batterijen minder vaak hoeft op te laden of zelfs helemaal niet meer hoeft op te laden. Alle beelden worden opgeslagen in je Ring account, zodat je ze altijd kunt bekijken en terugkijken. Via de handige app kun je ook eenvoudig communiceren met bezoekers door middel van een ingebouwde microfoon en luidspreker. Met de Ring Spotlight Cam Plus - Plug In - Wit - 3-pack ben je dus altijd op de hoogte van wat er rondom je huis gebeurt en kun je met een gerust hart de deur uitgaan.

Pluspunten
  • Dankzij de instelbare bewegingsdetectie ontvang je geen valse meldingen. De camera functioneert ook met een bedrade verbinding, dus je hoeft de batterij niet op te laden. Met de kijkhoek van 140 graden kan je een groter deel van de tuin bewaken dan met vergelijkbare camera's.

Minpunten
  • Om je videobeelden te bewaren en later terug te kijken, dien je een abonnement af te sluiten. Op de locatie waar je de camera installeert, heb je een sterk wifi-signaal nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Ring Spotlight Cam Plus - Plug In - Wit - 3-pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Ring Spotlight Cam Plus - Plug In - Wit - 3-pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Ring Spotlight Cam Plus - Plug In - Wit - 3-pack. 

De review over Ring Spotlight Cam Plus - Plug In - Wit - 3-pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals