Ring Spotlight Cam Plus - Battery - Zwart Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Ring 8SB1S2-BEU0. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Ring Spotlight Cam Plus - Battery - Zwart.

Specificaties Ring Spotlight Cam Plus - Battery - Zwart

Merk

Ring

Fabrikantcode

8SB1S2-BEU0

Omschrijving van de Ring Spotlight Cam Plus - Battery - Zwart

Met de Ring Spotlight Cam Plus - Battery - Zwart haal je een geavanceerde beveiligingscamera in huis die voorzien is van de nieuwste technologieën. Deze camera werkt op een krachtige, oplaadbare batterij, waardoor je hem gemakkelijk overal kunt plaatsen waar je extra beveiliging nodig hebt. Of je nu je voordeur, tuin of garage wilt bewaken, deze camera zorgt ervoor dat je altijd een oogje in het zeil kunt houden. Wat deze Plus versie van de Spotlight Cam echt uniek maakt, is het nachtzicht in kleur. Dankzij de twee geïntegreerde schijnwerpers geniet je niet alleen overdag, maar ook 's nachts van heldere beelden. Zo kun je zelfs in het donker alle details perfect waarnemen. Daarnaast kun je de bewegingsdetectie naar wens instellen, zodat je geen onnodige meldingen ontvangt. Je kunt er zelfs voor kiezen om bepaalde gebieden te negeren, zodat je alleen op de hoogte wordt gebracht van relevante bewegingen. Om ervoor te zorgen dat je de batterij niet of minder vaak hoeft op te laden, kun je een Ring usb-C zonnepaneel toevoegen. Hiermee wordt de camera automatisch opgeladen door zonne-energie, waardoor je je nooit zorgen hoeft te maken over een lege batterij. Alle beelden worden opgeslagen in je Ring account, zodat je ze altijd kunt bekijken en delen. Via de handige app kun je ook met bezoekers praten en de beelden live bekijken. Houd er wel rekening mee dat je een Ring Protect ab.

Pluspunten
  • Dankzij de instelbare bewegingsdetectie ontvang je geen valse meldingen. De camera werkt op batterijen en is daarom volledig draadloos. Met een kijkhoek van 140 graden kun je een groter deel van de tuin in de gaten houden dan met andere vergelijkbare camera's.

Minpunten
  • Je hebt een sterke wifisignaal nodig op de plek waar je de camera plaatst; met een wifi-versterker kan je een krachtig wifinetwerk in de buurt van je camera creëren. Om je videobeelden op te slaan en later terug te kijken, moet je een abonnement nemen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Ring Spotlight Cam Plus - Battery - Zwart

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Ring Spotlight Cam Plus - Battery - Zwart tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Ring Spotlight Cam Plus - Battery - Zwart. 

De review over Ring Spotlight Cam Plus - Battery - Zwart is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals