Search
Close this search box.
  1. Ring Spotlight Cam Plus - Battery - Zwart - 3-pack

Ring Spotlight Cam Plus - Battery - Zwart - 3-pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Ring 8SB1S2-BEU0. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Ring Spotlight Cam Plus - Battery - Zwart - 3-pack.

Specificaties Ring Spotlight Cam Plus - Battery - Zwart - 3-pack

Merk

Ring

Fabrikantcode

8SB1S2-BEU0

Omschrijving van de Ring Spotlight Cam Plus - Battery - Zwart - 3-pack

Met deze Ring Spotlight Cam Plus met accu 3-pack haal je niet alleen slimme beveiligingscamera's in huis, maar ook de mogelijkheid om de accu's te verwisselen. Deze camera's werken op oplaadbare batterijen, waardoor je ze overal kunt plaatsen zonder gedoe met draden. De Plus versie van de Spotlight biedt zelfs nachtzicht in kleur, zodat je zelfs 's nachts een helder beeld hebt. Dankzij de 2 schijnwerpers zie je alles tot in detail, zelfs in het donker. Wat deze camera's echt slim maakt, is de mogelijkheid om de bewegingsdetectie naar jouw wensen in te stellen. Hierdoor krijg je geen onnodige meldingen van bewegingen die je niet interesseren. Je kunt er zelfs voor kiezen om bepaalde gebieden te negeren, zodat je alleen meldingen ontvangt van bewegingen die echt relevant zijn. Wil je de batterij niet of minder vaak opladen? Dan kun je eenvoudig een Ring usb-C zonnepaneel toevoegen, zodat de camera's continu worden opgeladen met behulp van zonne-energie. Natuurlijk wil je ook kunnen terugkijken wat er gebeurd is. Gelukkig bewaar je alle beelden veilig in je Ring account. Via de handige app kun je niet alleen de beelden bekijken, maar ook eenvoudig communiceren met bezoekers. Of je nu wilt laten weten dat je onderweg bent of gewoon wilt controleren wie er voor de deur staat, met de Ring Spotlight Cam Plus met accu 3-pack ben je altijd in controle en geniet je van een optimale beveiliging voor jouw huis.

Pluspunten
  • Dankzij de instelbare bewegingsdetectie ontvang je geen valse meldingen. De camera functioneert op een batterij en is daardoor volledig draadloos. Met een kijkhoek van 140 graden kun je een groter deel van de tuin observeren dan met vergelijkbare camera's.

Minpunten
  • Om je videobeelden te bewaren en later terug te kijken, dien je een abonnement af te sluiten. Op de locatie waar je de camera installeert, heb je een sterk wifi-signaal nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Ring Spotlight Cam Plus - Battery - Zwart - 3-pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Ring Spotlight Cam Plus - Battery - Zwart - 3-pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Ring Spotlight Cam Plus - Battery - Zwart - 3-pack. 

De review over Ring Spotlight Cam Plus - Battery - Zwart - 3-pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals