Ring Spotlight Cam Plus - Battery - Zwart - 2-pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Ring 8SB1S2-BEU0. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Ring Spotlight Cam Plus - Battery - Zwart - 2-pack.

Specificaties Ring Spotlight Cam Plus - Battery - Zwart - 2-pack

Merk

Ring

Fabrikantcode

8SB1S2-BEU0

Omschrijving van de Ring Spotlight Cam Plus - Battery - Zwart - 2-pack

Met deze Ring Spotlight Cam Plus met accu 2-pack haal je slimme beveiligingscamera's met verwisselbare accu's in huis. Deze camera's zijn voorzien van een oplaadbare batterij, waardoor je ze overal kunt plaatsen. De Plus versie van de Spotlight biedt zelfs nachtzicht in kleur, dankzij de twee schijnwerpers die je ook 's nachts een helder beeld geven. Bovendien kun je de bewegingsdetectie naar wens instellen, zodat je geen last hebt van valse meldingen. Je kunt er zelfs voor kiezen om specifieke gebieden te negeren. Wil je de batterij niet vaak opladen of helemaal niet? Dan kun je eenvoudig een Ring usb-C zonnepaneel toevoegen aan de camera's. Hiermee zorg je ervoor dat de batterij altijd opgeladen blijft door gebruik te maken van zonne-energie. Alle beelden worden opgeslagen in je Ring account, zodat je ze altijd kunt terugkijken. Daarnaast kun je ook via de handige app communiceren met bezoekers en live beelden bekijken. Met de Ring Spotlight Cam Plus met accu 2-pack geniet je van optimale beveiliging en gemak in huis!

Pluspunten
  • Dankzij de aanpasbare bewegingsdetectie ontvang je geen valse meldingen. De camera functioneert op een batterij en is hierdoor volledig draadloos. Met een kijkhoek van 140 graden heb je een groter deel van de tuin onder controle dan met vergelijkbare camera's.

Minpunten
  • Om je videobeelden te bewaren en later terug te kijken, dien je een abonnement af te sluiten. Op de locatie waar je de camera installeert, is een sterk wifi-signaal vereist.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Ring Spotlight Cam Plus - Battery - Zwart - 2-pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Ring Spotlight Cam Plus - Battery - Zwart - 2-pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Ring Spotlight Cam Plus - Battery - Zwart - 2-pack. 

De review over Ring Spotlight Cam Plus - Battery - Zwart - 2-pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals