Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Ring Spotlight Cam Plus - Battery - Wit

Ring Spotlight Cam Plus - Battery - Wit Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Ring 8SB1S2-WEU0. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Ring Spotlight Cam Plus - Battery - Wit.

Specificaties Ring Spotlight Cam Plus - Battery - Wit

Merk

Ring

Fabrikantcode

8SB1S2-WEU0

Omschrijving van de Ring Spotlight Cam Plus - Battery - Wit

Met de Ring Spotlight Cam Plus met accu haal je een slimme beveiligingscamera in huis die je overal kunt plaatsen. Deze camera werkt namelijk op een oplaadbare batterij, waardoor je niet gebonden bent aan een stopcontact. De Plus versie van de Spotlight Cam biedt ook nog eens nachtzicht in kleur, zodat je zelfs in het donker heldere beelden kunt zien. Dit wordt mogelijk gemaakt door de twee schijnwerpers die zijn ingebouwd in de camera. Een handige functie van de Ring Spotlight Cam Plus is de aanpasbare bewegingsdetectie. Hiermee kun je precies instellen hoe en wanneer je meldingen wilt ontvangen. Zo voorkom je valse meldingen en kun je er ook voor kiezen om bepaalde gebieden te negeren. Wil je de batterij niet of minder vaak opladen? Dan kun je een Ring usb-C zonnepaneel toevoegen, zodat de camera wordt opgeladen door zonne-energie. De beelden die de Ring Spotlight Cam Plus maakt, kun je opslaan in je Ring account. Via de handige app kun je niet alleen de beelden bekijken, maar ook met bezoekers praten. Let wel op: om gebruik te kunnen maken van functies zoals het opslaan en delen van beelden, heb je een Ring Protect abonnement nodig. Dit abonnement kost slechts € 3,99 per maand en biedt je extra gemoedsrust en functionaliteit.

Pluspunten
  • Dankzij de instelbare bewegingsdetectie ontvang je geen onnodige meldingen. De camera is op batterijen en daarom volledig draadloos. Met een kijkhoek van 140 graden bewaak je een groter deel van de tuin dan met andere vergelijkbare camera's.

Minpunten
  • Bij het installeren van de camera is een goede wifi-signaal op de locatie vereist; met behulp van een wifi-versterker kun je een sterk wifi-netwerk in de buurt van je camera creëren. Om je videobeelden op te slaan en later te kunnen bekijken, dien je een abonnement af te sluiten.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Ring Spotlight Cam Plus - Battery - Wit

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Ring Spotlight Cam Plus - Battery - Wit tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Ring Spotlight Cam Plus - Battery - Wit. 

De review over Ring Spotlight Cam Plus - Battery - Wit is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals