Ring Spotlight Cam Plus - Battery - Wit - 3-pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Ring 8SB1S2-WEU0. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Ring Spotlight Cam Plus - Battery - Wit - 3-pack.

Specificaties Ring Spotlight Cam Plus - Battery - Wit - 3-pack

Merk

Ring

Fabrikantcode

8SB1S2-WEU0

Omschrijving van de Ring Spotlight Cam Plus - Battery - Wit - 3-pack

Met de Ring Spotlight Cam Plus met accu 3-pack haal je niet alleen slimme beveiligingscamera's in huis, maar ook een stukje gemoedsrust. Deze camera's werken op oplaadbare batterijen, waardoor je ze overal kunt plaatsen zonder gedoe met kabels. De Plus versie van de Spotlight biedt zelfs nachtzicht in kleur, waardoor je ook in het donker een helder beeld hebt. Met de twee schijnwerpers wordt elk hoekje van je huis verlicht, zodat je geen enkel detail mist. Een van de handige functies van deze camera's is de instelbare bewegingsdetectie. Je kunt precies bepalen wanneer je meldingen wilt ontvangen en zo voorkomen dat je overladen wordt met valse alarmen. Daarnaast kun je de camera's zo instellen dat ze bepaalde gebieden negeren, zoals bijvoorbeeld de tuin van de buren. Dit geeft je de flexibiliteit om de camera's aan te passen aan jouw specifieke behoeften. Wil je de batterijen minder vaak opladen of zelfs helemaal niet? Dan kun je eenvoudig een Ring usb-C zonnepaneel toevoegen. Hiermee houd je de batterijen continu opgeladen en hoef je je geen zorgen te maken over het vervangen ervan. Alle beelden worden opgeslagen in je Ring account, zodat je ze altijd kunt bekijken wanneer dat nodig is. Met de handige app kun je ook met bezoekers praten, zelfs als je niet thuis bent. Zo kun je altijd een oogje in het zeil houden, waar je ook bent.

Pluspunten
  • Dankzij de instelbare bewegingsdetectie ontvang je geen onjuiste meldingen. De camera functioneert op een batterij en is daarom volledig draadloos. Met de kijkhoek van 140 graden heb je een breder zicht over een groter deel van de tuin dan bij vergelijkbare camera's.

Minpunten
  • Om je videobeelden te bewaren en later terug te kijken, dien je een abonnement aan te schaffen. Op de locatie waar je de camera installeert, is een sterk wifi signaal vereist.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Ring Spotlight Cam Plus - Battery - Wit - 3-pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Ring Spotlight Cam Plus - Battery - Wit - 3-pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Ring Spotlight Cam Plus - Battery - Wit - 3-pack. 

De review over Ring Spotlight Cam Plus - Battery - Wit - 3-pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals