Ring Spotlight Cam Plus - Battery - Wit - 2-pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Ring 8SB1S2-WEU0. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Ring Spotlight Cam Plus - Battery - Wit - 2-pack.

Specificaties Ring Spotlight Cam Plus - Battery - Wit - 2-pack

Merk

Ring

Fabrikantcode

8SB1S2-WEU0

Omschrijving van de Ring Spotlight Cam Plus - Battery - Wit - 2-pack

Met dit Ring Spotlight Cam Plus met accu 2-pack haal je niet alleen één, maar twee slimme beveiligingscamera's met verwisselbare accu in huis. Deze camera's zijn ontworpen om te werken op een oplaadbare batterij, waardoor je ze overal kunt plaatsen zonder gedoe met kabels. De Plus versie van de Spotlight biedt zelfs nachtzicht in kleur, zodat je ook 's nachts een helder beeld hebt. Met de twee schijnwerpers die de camera's bevatten, blijft alles goed zichtbaar, zelfs in het donker. Wat deze camera's echt onderscheidt, is de mogelijkheid om de bewegingsdetectie naar wens in te stellen. Hierdoor ontvang je geen valse meldingen meer, en kun je er zelfs voor kiezen om bepaalde gebieden te negeren. Wil je ervoor zorgen dat de batterij niet vaak opgeladen hoeft te worden? Dan kun je eenvoudig een Ring usb-C zonnepaneel toevoegen. Hiermee wordt de batterij van de camera automatisch opgeladen door middel van zonne-energie. Naast de indrukwekkende functies biedt dit product ook de mogelijkheid om al je opgenomen beelden veilig op te slaan in je Ring account. Met de handige Ring app kun je niet alleen praten met bezoekers, maar ook de opgenomen beelden bekijken. Of je nu thuis bent of onderweg, met het Ring Spotlight Cam Plus met accu 2-pack ben je altijd verbonden met je huis en kun je met een gerust hart genieten van gemoedsrust en veiligheid.

Pluspunten
  • Je krijgt geen valse meldingen dankzij de flexibele bewegingsdetectie. De camera functioneert op een batterij en is daarom volledig draadloos. Met een kijkhoek van 140 graden bewaak je een groter deel van de tuin dan met vergelijkbare camera's.

Minpunten
  • Om je videobeelden op te slaan en later terug te kijken, dien je een abonnement af te sluiten. Op de locatie waar je de camera installeert, is een sterk wifi-signaal nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Ring Spotlight Cam Plus - Battery - Wit - 2-pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Ring Spotlight Cam Plus - Battery - Wit - 2-pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Ring Spotlight Cam Plus - Battery - Wit - 2-pack. 

De review over Ring Spotlight Cam Plus - Battery - Wit - 2-pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals