Ring Spotlight Cam Battery Wit Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Ring 8SB1S7-WEU0. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Ring Spotlight Cam Battery Wit.

Specificaties Ring Spotlight Cam Battery Wit

Merk

Ring

Fabrikantcode

8SB1S7-WEU0

Omschrijving van de Ring Spotlight Cam Battery Wit

Let op: om optimaal gebruik te kunnen maken van alle functies, zoals het opslaan en delen van beelden, heb je een Ring Protect abonnement nodig. Dit abonnement kost slechts € 3,99 per maand. Met de Ring Spotlight Cam Battery Wit ip-camera ben je altijd op de hoogte van wat er dag en nacht rondom je huis gebeurt. Dankzij de draadloze functionaliteit en de oplaadbare batterij kun je de camera overal plaatsen waar je wifi-ontvangst hebt. De installatie is een fluitje van een cent met de gebruiksvriendelijke app van Ring. Met deze app kun je niet alleen live meekijken en -luisteren naar wat er zich in je tuin afspeelt, maar je kunt ook extra camera's toevoegen. Met de ingebouwde speakers kun je indringers afschrikken door ze automatisch in de spotlights te zetten, een alarm af te laten gaan of zelfs met ze te praten. De camera detecteert bewegingen en begint automatisch met het opnemen van video en geluid. Je kunt de opgenomen beelden later gemakkelijk terugkijken vanuit de cloud. De Ring Spotlight Cam Battery Wit biedt dus niet alleen gemoedsrust, maar ook een geavanceerde beveiligingsoplossing. Of je nu thuis bent, op het werk of zelfs op vakantie, je hebt altijd volledige controle over de veiligheid van je huis en tuin. Met de Ring Protect abonnementsservice kun je bovendien je opgenomen beelden opslaan en delen met anderen. Zo kun je bijvoorbeeld verdachte activiteiten melden aan de politie of gewoon je familie en vrienden laten meegenieten van de leuke momenten in je.

Pluspunten
  • De camera functioneert op een batterij en is daarom volledig draadloos. Met een kijkhoek van 140 graden kan je een groter deel van de tuin in de gaten houden dan met vergelijkbare camera's. Dankzij de ingebouwde microfoon kan je op afstand horen wat er gebeurt.

Minpunten
  • Je hebt een goede wifi-verbinding nodig op de locatie waar je de camera installeert; met een wifi-versterker kan je een sterk wifi-netwerk in de buurt van je camera creëren. Om je videobeelden te bewaren en later terug te kunnen kijken, moet je een abonnement afsluiten.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Ring Spotlight Cam Battery Wit

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Ring Spotlight Cam Battery Wit tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Ring Spotlight Cam Battery Wit. 

De review over Ring Spotlight Cam Battery Wit is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals