Ring Indoor Cam 2nd Gen (Zwart 2-pack) Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Ring B0BFK6XQTJ. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Ring Indoor Cam 2nd Gen (Zwart 2-pack).

Specificaties Ring Indoor Cam 2nd Gen (Zwart 2-pack)

Merk

Ring

Fabrikantcode

B0BFK6XQTJ

Omschrijving van de Ring Indoor Cam 2nd Gen (Zwart 2-pack)

Met deze set van 2 Ring Indoor Cam 2nd Gen bewakingscamera's houd je dag en nacht twee ruimtes nauwlettend in de gaten. Deze compacte camera's werken op netstroom en zijn via wifi verbonden met het internet. Je kunt de camera's eenvoudig aan de muur bevestigen met behulp van de zwenkbeugel, waardoor je in één oogopslag de hele kamer kunt zien. De beelden kun je live bekijken via de bijbehorende app op je telefoon. Bovendien ontvang je direct een melding op je telefoon als er iemand langs een van de camera's loopt. Dit geldt zowel overdag als 's nachts, want de camera's nemen zelfs in het donker scherpe kleurenbeelden op. Met een Ring abonnement kun je de beelden later terugkijken of ze opslaan op je telefoon. Daarnaast beschikken de camera's over een ingebouwde microfoon en speaker, waardoor je op afstand kunt communiceren met de ruimte waar een camera zich bevindt. Wil je liever niet dat de camera's beeld of geluid opnemen? Dan kun je eenvoudig het privacyluikje voor de lens schuiven, waardoor de camera's worden uitgeschakeld. Met de Ring Indoor Cam 2nd Gen (Zwart 2-pack) ben je verzekerd van een veilig gevoel in huis. Je kunt gemakkelijk meerdere ruimtes tegelijkertijd in de gaten houden en hebt volledige controle over de beelden en het geluid. Bovendien hebben de camera's een stijlvol en compact design, waardoor ze naadloos passen.

Pluspunten
  • Deze beveiligingscamera's nemen ook kleurenbeelden op als het donker is. Met de ingebouwde microfoon en luidspreker kun je op afstand met mensen bij de camera's praten. Deze IP-camera's zijn plug & play: je kunt ze eenvoudig installeren met behulp van de app.

Minpunten
  • Deze camera's zijn enkel geschikt voor binnengebruik. Je hebt een goede wifi-signaalsterkte nodig op de plaats waar je de camera's installeert

    .

    Met een wifi-versterker creëer je een krachtig wifi-netwerk in de buurt van je camera's. Je moet een abonnement afsluiten om je videobeelden op te slaan en later terug te kunnen kijken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Ring Indoor Cam 2nd Gen (Zwart 2-pack)

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Ring Indoor Cam 2nd Gen (Zwart 2-pack) tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Ring Indoor Cam 2nd Gen (Zwart 2-pack). 

De review over Ring Indoor Cam 2nd Gen (Zwart 2-pack) is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals