Ring Indoor Cam 2nd Gen (Wit 2-pack) Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Ring B0BFJMQCDH. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Ring Indoor Cam 2nd Gen (Wit 2-pack).

Specificaties Ring Indoor Cam 2nd Gen (Wit 2-pack)

Merk

Ring

Fabrikantcode

B0BFJMQCDH

Omschrijving van de Ring Indoor Cam 2nd Gen (Wit 2-pack)

Met deze set van 2 Ring Indoor Cam 2nd Gen bewakingscamera's kun je dag en nacht 2 verschillende ruimtes in de gaten houden. Deze compacte camera's werken op netstroom en maken verbinding met internet via wifi. Je kunt ze eenvoudig aan de muur bevestigen met behulp van de zwenkbeugel, zodat je met één blik de hele kamer kunt overzien. Via de bijbehorende app kun je de camerabeelden live bekijken. Bovendien ontvang je direct een melding wanneer er iemand langs een van de camera's loopt. Dit geldt zowel overdag als 's nachts, omdat de camera's ook in het donker heldere kleurenbeelden opnemen. Als je een Ring abonnement afsluit, kun je de beelden later terugkijken of opslaan op je telefoon. Daarnaast beschikken de camera's over een ingebouwde microfoon en luidspreker, waardoor je op afstand kunt communiceren met de ruimte waarin een camera zich bevindt. Wil je liever niet dat de camera's beeld of geluid opnemen? Dan kun je eenvoudig het privacyluikje voor de lens schuiven, waardoor de camera's automatisch worden uitgeschakeld. Met de Ring Indoor Cam 2nd Gen (Wit 2-pack) heb je een betrouwbare en veelzijdige beveiligingsoplossing voor het bewaken van verschillende ruimtes in je huis.

Pluspunten
  • Deze surveillancecamera's nemen ook in kleur op bij weinig licht. Met de ingebouwde microfoon en speaker kun je op afstand met mensen bij de camera's praten. Deze ip-camera's zijn plug & play: je kunt ze eenvoudig installeren met behulp van de app.

Minpunten
  • Deze camera's zijn enkel geschikt voor intern gebruik. Je hebt een sterke wifi-signaal nodig op de locatie waar je de camera's installeert, met behulp van een wifi-versterker kan je een krachtig wifi-netwerk creëren in de buurt van je camera's. Je dient een abonnement af te sluiten om je videobeelden te bewaren en later te kunnen bekijken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Ring Indoor Cam 2nd Gen (Wit 2-pack)

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Ring Indoor Cam 2nd Gen (Wit 2-pack) tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Ring Indoor Cam 2nd Gen (Wit 2-pack). 

De review over Ring Indoor Cam 2nd Gen (Wit 2-pack) is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals