Search
Close this search box.
  1. Ring Indoor Cam 2nd gen (Wit)

Ring Indoor Cam 2nd gen (Wit) Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Ring B0B6GKHS2S. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Ring Indoor Cam 2nd gen (Wit).

Specificaties Ring Indoor Cam 2nd gen (Wit)

Merk

Ring

Fabrikantcode

B0B6GKHS2S

Omschrijving van de Ring Indoor Cam 2nd gen (Wit)

Met de Ring Indoor Cam 2nd gen bewakingscamera houd je dag en nacht een ruimte nauwlettend in de gaten. Deze compacte camera werkt op netstroom en maakt gebruik van wifi om verbinding te maken met het internet. Met behulp van de handige zwenkbeugel kun je de camera hoog aan de muur bevestigen, zodat je in één oogopslag de hele kamer kunt zien. Via de bijbehorende app kun je live de beelden bekijken. Bovendien ontvang je direct een melding wanneer iemand langs de camera loopt, zowel overdag als 's nachts. De camera is namelijk in staat om zelfs in het donker scherpe kleurenbeelden vast te leggen. Door een Ring abonnement af te sluiten, kun je de beelden achteraf bekijken en opslaan op je telefoon. Met de ingebouwde microfoon en speaker kun je bovendien op afstand communiceren met de ruimte waar de camera zich bevindt. Wil je dat de camera geen beeld of geluid opneemt? Schuif dan eenvoudigweg het privacyluikje voor de lens. Hierdoor schakelt de camera automatisch uit en ben je verzekerd van volledige privacy.

Pluspunten
  • Deze beveiligingscamera neemt ook in kleur op wanneer het donker is. Met de ingebouwde microfoon en luidspreker kun je op afstand met mensen praten bij de camera. Deze ip-camera is plug & play: je kunt hem eenvoudig installeren met behulp van de app.

Minpunten
  • Deze camera kan alleen binnenshuis gebruikt worden. Je hebt een sterk wifi-signaal nodig op de locatie waar je de camera installeert; met een wifi-versterker creëer je een krachtig wifinetwerk in de buurt van je camera. Om je videobeelden te bewaren en later terug te kunnen kijken, dien je een abonnement af te sluiten.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Ring Indoor Cam 2nd gen (Wit)

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Ring Indoor Cam 2nd gen (Wit) tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Ring Indoor Cam 2nd gen (Wit). 

De review over Ring Indoor Cam 2nd gen (Wit) is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals