Search
Close this search box.
  1. Ring Floodlight Cam Wired Pro Zwart Duo-Pack

Ring Floodlight Cam Wired Pro Zwart Duo-Pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Ring 8SF1E1-BEU0. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Ring Floodlight Cam Wired Pro Zwart Duo-Pack.

Specificaties Ring Floodlight Cam Wired Pro Zwart Duo-Pack

Merk

Ring

Fabrikantcode

8SF1E1-BEU0

Omschrijving van de Ring Floodlight Cam Wired Pro Zwart Duo-Pack

Met het Ring Floodlight Cam Wired Pro Zwart Duo-Pack kun je dag en nacht beide zijden van je huis nauwlettend in de gaten houden. Dit bedrade IP-camera duo-pack is uitgerust met twee ingebouwde schijnwerpers met aanpasbaar fel licht en een luide sirene die indringers afschrikt. Dankzij het krachtige licht van de schijnwerpers kun je ook in het donker gekleurd beeldmateriaal bekijken in de Ring-app op je smartphone. De Ring Floodlight Cam Wired Pro biedt geavanceerde functies ten opzichte van de Plus-variant. Zo beschikt deze camera over driedimensionale bewegingsdetectie, waarbij hij afstand, snelheid, grootte en richting waarneemt. Je kunt zelf instellen in welke zones de bewegingsmeldingen actief zijn. Daarnaast is de Pro uitgerust met Birds Eye View, noise cancelling tijdens gesprekken en dual band wifi, waardoor je kunt genieten van een stabielere verbinding. Met de full HD-resolutie worden alle details haarscherp weergegeven. Om gebruik te maken van cloudopslag en alle opties van de Ring Floodlight Cam Wired Pro te benutten, is een Ring Protect-abonnement vereist. Dit abonnement kost € 3,99 per maand en stelt je in staat om beelden op te slaan en te delen. Daarnaast kun je deze Floodlight Cam Wired Pro koppelen aan je slimme assistent voor een nog eenvoudigere bediening. Let op: om optimaal gebruik te maken van alle functies van deze camera, is een Ring Protect-abonnement vereist.

Pluspunten
  • Door de driedimensionale bewegingsdetectie ontvang je uiterst nauwkeurige meldingen wanneer er iets voor de camera gebeurt. De camera kan mensen, dieren en objecten van elkaar onderscheiden. Met de ingebouwde schijnwerper zal niemand onopgemerkt je huis of tuin betreden.

Minpunten
  • Om videobeelden te bewaren en later terug te kijken, moet je een Ring Protect-abonnement nemen. Op de plek waar je de camera installeert, heb je een goed wifi-signaal nodig

    .

    Met een wifi-versterker creëer je een sterk wifi-netwerk in de buurt van je camera.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Ring Floodlight Cam Wired Pro Zwart Duo-Pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Ring Floodlight Cam Wired Pro Zwart Duo-Pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Ring Floodlight Cam Wired Pro Zwart Duo-Pack. 

De review over Ring Floodlight Cam Wired Pro Zwart Duo-Pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals