Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Ring Floodlight Cam Wired Pro Zwart

Ring Floodlight Cam Wired Pro Zwart Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Ring 8SF1E1-BEU0. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Ring Floodlight Cam Wired Pro Zwart.

Specificaties Ring Floodlight Cam Wired Pro Zwart

Merk

Ring

Fabrikantcode

8SF1E1-BEU0

Omschrijving van de Ring Floodlight Cam Wired Pro Zwart

De Ring Floodlight Cam Wired Pro Zwart is een geavanceerde beveiligingscamera die je huis zelfs in het donker op uitstekende wijze bewaakt. Deze bedrade IP-camera is uitgerust met 2 krachtige schijnwerpers met aanpasbaar fel licht, waardoor je ook 's nachts gekleurd beeldmateriaal kunt bekijken via de Ring app op je smartphone. Daarnaast beschikt deze Pro-versie over driedimensionale bewegingsdetectie, waardoor hij niet alleen beweging detecteert, maar ook afstand, snelheid, grootte en richting waarneemt. Hierdoor kun je zelf bepalen in welke zones je bewegingsmeldingen actief zijn, zodat je altijd op de hoogte bent van verdachte activiteiten rondom je huis. Om de verbinding met je slimme huis nog stabieler te maken, is de Ring Floodlight Cam Wired Pro voorzien van dual band wifi. Hierdoor ben je verzekerd van een betrouwbare en snelle verbinding. Bovendien biedt deze beveiligingscamera een Birds Eye View-functie, waarmee je een compleet overzicht hebt van je omgeving. Tijdens gesprekken zorgt de noise cancelling-functie ervoor dat je helder en duidelijk kunt communiceren, zonder achtergrondruis. Om optimaal gebruik te maken van alle mogelijkheden van de Ring Floodlight Cam Wired Pro, is een Ring Protect abonnement vereist. Met dit abonnement kun je je beelden opslaan en delen in de cloud. Voor slechts € 3,99 per maand ben je verzekerd van de beste beveiliging voor je huis. Koppel deze beveiligingscamera eenvoudig.

Pluspunten
  • Door de driedimensionale bewegingsdetectie ontvang je uiterst precieze meldingen wanneer er iets bij de camera gebeurt. De camera kan mensen, dieren en objecten van elkaar onderscheiden. Niemand kan onopgemerkt je huis of tuin binnenkomen dankzij de ingebouwde schijnwerper.

Minpunten
  • Om videobeelden te bewaren en later terug te kijken, dien je een abonnement op Ring Protect af te sluiten. Voor de locatie waar je de camera installeert, heb je een goed wifi-signaal nodig

    .

    Met een wifi-versterker kun je een sterk wifi-netwerk creëren in de buurt van je camera.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Ring Floodlight Cam Wired Pro Zwart

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Ring Floodlight Cam Wired Pro Zwart tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Ring Floodlight Cam Wired Pro Zwart. 

De review over Ring Floodlight Cam Wired Pro Zwart is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals