Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Ring Floodlight Cam Wired Pro Zwart 3-Pack

Ring Floodlight Cam Wired Pro Zwart 3-Pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Ring 8SF1E1-BEU0. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Ring Floodlight Cam Wired Pro Zwart 3-Pack.

Specificaties Ring Floodlight Cam Wired Pro Zwart 3-Pack

Merk

Ring

Fabrikantcode

8SF1E1-BEU0

Omschrijving van de Ring Floodlight Cam Wired Pro Zwart 3-Pack

Met het Ring Floodlight Cam Wired Pro 3-pack houd je elke hoek rondom je huis dag en nacht nauwlettend in de gaten. Deze bedrade IP-camera is uitgerust met 2 geïntegreerde schijnwerpers met aanpasbaar, fel licht en een luide sirene die indringers afschrikt. Dankzij het krachtige licht van de schijnwerpers kun je zelfs in het donker kleurrijk beeldmateriaal bekijken via de Ring-app op je smartphone. De Pro-versie biedt driedimensionale bewegingsdetectie, waarbij afstand, snelheid, grootte en richting worden waargenomen. Je kunt zelf bepalen in welke zones de bewegingsmeldingen actief zijn. Bovendien beschikt deze camera over Birds Eye View, noise cancelling tijdens gesprekken en dual band wifi voor een stabielere verbinding. Met de full HD-resolutie worden alle details haarscherp weergegeven. Om beelden op te slaan en te delen, heb je een Ring Protect-abonnement nodig. Dit abonnement is verkrijgbaar voor € 3,99 per maand. Maak ook gebruik van de slimme assistent door de Floodlight Cam Wired Pro te koppelen. Houd er rekening mee dat je een Ring Protect-abonnement nodig hebt om van alle functies gebruik te kunnen maken, zoals het opslaan en delen van beelden. Dit abonnement kost € 3,99 per maand. Met dit Ring Floodlight Cam Wired Pro 3-pack kun je met een gerust hart je huis beveiligen en profiteren van geavanceerde functies die ervoor zorgen dat je altijd op de hoogte bent van wat er rondom je woning gebeurt.

Pluspunten
  • Dankzij de driedimensionale bewegingsdetectie ontvang je uiterst nauwkeurige meldingen wanneer er iets bij de camera gebeurt. De camera kan mensen, dieren en voorwerpen onderscheiden. Met de ingebouwde schijnwerper kan niemand onopgemerkt je huis of tuin binnengaan.

Minpunten
  • Om videobeelden te bewaren en later terug te kijken, is het nodig om een Ring Protect abonnement te nemen. Op de plek waar je de camera installeert, heb je een goed wifi-signaal nodig

    .

    Met behulp van een wifi versterker kan je een sterk wifi-netwerk creëren in de buurt van je camera.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Ring Floodlight Cam Wired Pro Zwart 3-Pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Ring Floodlight Cam Wired Pro Zwart 3-Pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Ring Floodlight Cam Wired Pro Zwart 3-Pack. 

De review over Ring Floodlight Cam Wired Pro Zwart 3-Pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals